کد خبر: 611935
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۶
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود خبر داد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود از پیگیری و اقدام برای اجرای 12 پروژه سیستم آبیاری تحت فشار در سطح 78 هکتار از مزارع و باغ‏‌های شهرستان شاهرود خبر داد.
 محمدرضا قاسمی گفت: برای اجرای 12 پروژه این بخش، علاوه بر اختصاص سه هزار و 100 میلیون ریال از محل اعتبارات بلاعوض دولتی، بخشی از هزینه‏‌ها نیز با مشارکت بهره‏‌برداران تأمین خواهد شد.

وی افزود: برای توسعه روش‌‏های نوین آبیاری در شهرستان هفت پروژه دیگر در سطح 29 هکتار در دست بررسی است که با تائید آن‏ها برای اجرا، بیش از یک هزار و 100 میلیون ریال اعتبار تخصیص خواهد یافت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود درباره دیگر اقدامات این سازمان گفت: صدور 20 مورد مجوز بهسازی و نوسازی واحدهای دامی و انجام 675 مورد تلقیح مصنوعی با مشارکت بخش خصوصی نیز در شاهرود انجام شده است.

قاسمی ادامه داد: بررسی و تائید سوخت 147 بهره‏بردار، ادامه طرح‏‌های مبارزه بیولوژیک و پیش‌‏آگاهی درختان میوه، استمرار طرح ردیابی آفات قرنطینه‏‌ای داخلی و خارجی و ادامه طرح تغذیه باغ‏‌ها با استفاده از کودهای آلی از مهم‏ترین اقدامات این مدیریت است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار