کد خبر: 611773
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۲۱:۲۲
رئيس قوه قضائيه «تكيه بر اسلاميت نظام» را محور اساسي رفتار و گفتار مسئولان دانست و گفت: اسلاميت نظام محور اساسي تمام فعاليت‌ها و عملكردها و تعامل‌هاست و همه مسئولان بايد در سخنان خود و در تعامل با غربي‌ها و تمام كشورها به اين موضوع توجه كنند.

رئيس قوه قضائيه «تكيه بر اسلاميت نظام» را محور اساسي رفتار و گفتار مسئولان دانست و گفت: اسلاميت نظام محور اساسي تمام فعاليت‌ها و عملكردها و تعامل‌هاست و همه مسئولان بايد در سخنان خود و در تعامل با غربي‌ها و تمام كشورها به اين موضوع توجه كنند.

به گزارش اداره كل روابط عمومي و تشريفات قوه قضائيه، آيت الله آملي لاريجاني در جلسه ديروز مسئولان عالي قضايي ، درباره لزوم توجه به راهبردهاي عمومي و كلي از جمله توجه جدي به اسلاميت نظام گفت: تمام مسئولان در سخنان و در تعامل با كشورها و عملكردها و انجام وظايف خود اسلاميت نظام را در اولويت قرار دهند . آيت الله آملي لاريجاني درباره ضرورت توجه به واقعيات تاكيد كرد: گرچه راهبرد اصلي مسئولان، توجه به اهداف و غايات نظام است، اما معناي اين توجه چشم بستن بر واقعيت‌ها نيست و آرمان گرايي با عنايت همه جانبه به واقعيات موجود بايد مورد توجه قرار گيرد. رئيس قوه قضائيه با اشاره به ضروت بازگشت به خويشتن خويش و تكيه بر توانمندي‌هاي ملت مستقل و باايمان گفت: بزرگ‌ترين هديه حضرت امام(ره) به اين ملت تعليم خودباوري و تاكيد بر توانمندي‌هاي مردم مسلمان ايران بود كه نمونه بارز آن جمله مشهور «امريكا هيچ غلطي نمي‌تواند بكند» است، آن هم در زماني كه ملت و نظام اسلامي با مشكلات عديده‌اي روبه‌رو بودند، اما با اين حال مردم ما با تكيه بر قدرت ايمان و استقلال خود ثابت كردند كه واقعاً قدرت‌هاي استكباري در برابر باورهاي ديني و قدرت الهي به جايي نخواهند رسيد.

آيت‌الله آملي لاريجاني در بخش ديگري از سخنان خود به رخدادهاي سوريه و جنجال‌آفريني امريكا در تهديد به حمله نظامي اين كشور اشاره كرد و افزود: متاسفانه امريكا در هفته گذشته با تهديد نظامي عليه مقاومت سوريه، بيش از پيش بر طبل جنگ كوبيد. رئيس قوه قضائيه با ابراز تأسف از اينكه امريكايي ها در سطح بين‌المللي «قضاوت، تصميم‌گيري و اجرا» را حق خود مي‌دانند و از اين طريق كشورهاي مخالف خود را تحت فشار قرار مي‌دهند، تاكيد كرد: امريكا به بهانه‌هاي واهي ملت‌ها را تحت فشار قرار مي‌دهد، اما بايد بداند كه در صورت ادامه اين روند ملت‌هاي دنيا نيز راه خود را براي مقابله با تهديدهاي امريكا خواهند يافت. آيت‌الله آملي لاريجاني با تاكيد بر اينكه « اگر بناست نظم بين‌المللي ايجاد شود بايد از طريق نهادهاي بين‌المللي و شوراي امنيت صورت گيرد » افزود: امريكايي‌ها تابه‌حال به كسي وفا نكردند و كشورهاي عربي و مرتجع نيز بايد بدانند كه چه بسا امريكا به زودي به سراغ خود آنها هم خواهد آمد. رئيس دستگاه قضا با ابراز اميدواري نسبت به توجه امريكا به رفتارهاي عقلاني و پرهيز از رفتارهاي ناعادلانه و نابخردانه عليه ملت‌ها گفت: ادعاي طرفداري حقوق بشري از سوي كشوري كه حاضر است براي حفظ منافع خود هزاران نفر را در عراق و افغانستان و كشورهاي ديگر به خاك و خون بكشد ادعاي مضحكي بيش نيست.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار