کد خبر: 611461
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۱
مديريت شهري نسبت به شهر و شهروندان از جمله دانش‌آموزان عزيز، علاوه بر تكاليف جاري به عنوان سازماني خدماتي، به عنوان نهادي اجتماعي يك رسالت عظيم فرهنگي نيز براي خود قائل است.
طي مراسمي با حضور معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران، مديركل آموزش و پرورش شهر تهران، رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ، مدير عامل سازمان تاكسيراني تهران و مديرعامل شركت واحد اتوبوسراني تهران توافقنامه سرويس مدارس پايتخت امضا و مبادله شد.
معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران در جلسه امضا و تبادل توافقنامه سرويس مدارس، ضمن تشكر از سازمان آموزش و پرورش شهر تهران و پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ گفت: مديريت شهري نسبت به شهر و شهروندان از جمله دانش‌آموزان عزيز، علاوه بر تكاليف جاري به عنوان سازماني خدماتي، به عنوان نهادي اجتماعي يك رسالت عظيم فرهنگي نيز براي خود قائل است.
مهندس سيدجعفر تشكري‌هاشمي افزود: شهر انساني كه مورد تأييد شوراي شهر است، در رأس برنامه‌هاي مديريت شهري قرار دارد و در اين ميان حمل و نقل انسان محور از طريق فراهم آوردن امكان سفر آرام، ايمن، سالم و پاك براي تمام شهروندان از جمله دانش‌آموزان عزيز به عنوان آينده‌سازان كشور اسلامي‌مان از اهميت ويژه‌اي برخوردار است. وي با اشاره به اينكه در شهر انسان محور تك تك شهروندان حرمت دارند و در اين بين دانش‌آموزان كه سرمايه‌هاي جامعه محسوب مي‌شوند از كرامت ويژه‌اي برخوردارند، اظهار كرد: ما خود را صرفاً مسئول تأمين ايمني و سلامت شهروندان نمي‌دانيم و به همين دليل به مباحث حوزه‌هاي آموزشي و تربيتي و مسائل حوزه‌هاي اجتماعي و فرهنگي نيز ورود جدي پيدا كرده‌ايم. معاون شهردار تهران با بيان اينكه مجموعه ظرفيت مديريت شهري در حوزه‌هاي مختلف بسيج شده تا سال جديد تحصيلي را به بهترين شكل ممكن در پايتخت آغاز كنيم، تصريح كرد: ستاد استقبال از مهر كه از مدت‌ها پيش جلسات آن آغاز شده، از مصاديق بارز اين هماهنگي و برنامه‌ريزي است كه تبلور نگاه فرابخشي به جاي نگرش جزيره‌اي در حمل و نقل شهري است. وي با تأكيد بر اينكه حدود 2/1 ميليون دانش‌آموز، حدود يك ميليون دانشجو و نيز حدود 200 هزار كادر آموزشي مدارس و دانشگاه‌ها و در مجموع حدود 5/2 ميليون مسافر جديد از اول مهر به جا‌به‌جايي‌هاي روزانه پايتخت اضافه مي‌شود، گفت: به اين ترتيب از اول مهر شاهد 25 تا 30 درصد افزايش در جا‌به‌جايي‌هاي روزانه تهران در قالب سفرهاي آموزشي خواهيم بود.
 
 تهديد ترافيك اول مهر را به فرصت تبديل كرده‌ايم
مهندس تشكري‌هاشمي با اشاره به اينكه چنين افزايشي در حجم جابه‌جايي‌ها چنانچه با برنامه‌ريزي قبلي و تدارك مناسب همراه نباشد مي‌تواند به تهديد جدي در جريان ترافيك تبديل شود، افزود: خوشبختانه با همدلي و همفكري بين دستگاه‌هاي دست‌اندركار اين تهديد را به يك فرصت مبدل كرده‌ايم. وي با بيان اينكه نگاه ما به سرويس مدارس به مثابه يك كلاس آموزشي است كه راننده به عنوان الگوي دانش‌آموزان، آموزگار اين كلاس محسوب مي‌شود، اظهار كرد: به اين منظور دوره آموزشي ويژه‌اي را با تأكيد بر حوزه‌هاي تربيتي و رفتاري براي 8 هزار راننده سرويس مدارس تدارك ديده‌ايم و براي اولين بار تا اول مهر تمام رانندگان سرويس مدارس آموزش خواهند ديد. معاون شهردار تهران با تأكيد بر اينكه در صورت تدارك سخت‌افزارهاي لازم، اعلام زمان ورود دانش‌آموزان به مدرسه و خروج آنها از مدرسه به والدين اين عزيزان امكان‌پذير مي‌شود، تصريح كرد: اين امكان باعث اطمينان خاطر و آرامش خيال اولياي دانش‌آموزان از رسيدن فرزندانشان به مدرسه و زمان حركت آنها به سمت مدرسه خواهد بود. اين مقام مسئول با تأكيد بر اينكه رانندگان سرويس مدارس بايد از صلاحيت‌هاي فردي لازم برخوردار باشند، خاطرنشان كرد: علاوه بر اين خودروهاي سرويس مدارس نيز بايد از سلامت كامل برخوردار باشند و به عنوان نمونه عمر كمتر از پنج سال و معاينه فني داشته باشند تا دانش‌آموزان عزيز در رفت و برگشت از خانه تا مدرسه با حداقل مخاطره و حداكثر ايمني رو به رو باشند.

  هدف ساماندهي سرويس مدارس ارتقاي ايمني دانش‌آموزان است

همچنين در اين مراسم مدير كل آموزش و پرورش شهر تهران با قدرشناسي از تدابير و تمهيدات معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران و پليس راهور تهران بزرگ گفت: هدف از ساماندهي سرويس مدارس، ارتقاي حداكثري ايمني دانش‌آموزان عزيز از يك طرف و تأمين آرامش خاطر خانواده‌هاي اين عزيزان از طرف ديگر است. سيدعلي يزدي خواه با تأكيد بر اينكه سعي كرده‌ايم خدمات سرويس مدارس در مطلوب‌ترين شكل ممكن، با استفاده از مطمئن‌ترين ناوگان موجود و با پيش‌بيني مناسب‌ترين هزينه‌اي كه امكان‌پذير باشد، ارائه شود، افزود: ساماندهي سرويس مدارس شجره طيبه‌اي است كه وارد چهارمين بهار عمر خود شده و سال به سال نيز تناورتر و پر بارتر از سال قبل مي‌شود.
 
 سردار رحيمي: آموزش و فرهنگ‌سازي سنگين‌ترين مأموريت پليس راهور است
از سوي ديگر سردار حسين رحيمي رئيس پليس راهور تهران بزرگ نيز گفت: خوشبختانه در دو سال گذشته هيچ‌گونه حادثه منجر به فوت و جرح دانش‌آموزاني كه از سرويس مجاز استفاده كرده‌اند، گزارش نشده است. وي با تأكيد بر اينكه موضوع ساماندهي سرويس مدارس در تهران در حال تبديل شدن به الگويي براي ساير شهرها و كلانشهرهاي كشور است، افزود: سنگين‌ترين مأموريت پليس راهور در تهران كه با هماهنگي و همكاري حوزه آموزش معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران در دست انجام است، آموزش و فرهنگ‌سازي است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار