کد خبر: 611119
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۸
امام جمعه دامغان:
امام جمعه دامغان گفت: تمام مدارس شهرستان دامغان باید به همت آموزش و پرورش، به مدارس امین تبدیل شوند.
  حجت‏‌الاسلام سیدمحمود ترابی در دومین نشست هماهنگی مدارس امین دامغان، با تاکید بر اهمیت و نقش مدارس امین در تقویت باورهای دینی و تربیتی در بین نسل جوان اظهار داشت: همه مدارس این شهرستان باید به مدارس امین تبدیل شوند.

امام جمعه دامغان با تشکر از تلاش‏‌های انجام شده و نتایج خوب فعالیت مدارس امین دامغان گفت: باید به سمت و سویی حرکت کنیم که همه مدارس به مدارس امین تبدیل شوند.

در این نشست، مدیران حوزه‏‌های علمیه شهرستان دامغان و مبلغان مدارس امین ضمن بیان نظرات و پیشنهادات به بحث و تبادل نظر در خصوص تقویت کمی و کیفی این مدارس پرداختند.

شايان ذکر است ،در استان سمنان، 14 مدرسه امین به صورت هیئت امنایی و با حضور روحانیان و مشاوران دینی و تربیتی فعالیت دارند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار