
پرونده رقابتهاي هفته هشتم ليگ سيزدهم پنج شنبه با برگزاري هفت بازي گشوده شد كه طي آن، فولاد با پيروزي برابر ذوب آهن، علاوه بر جبران شكست هفته قبل برابر سرخپوشان تهراني، صدرنشيني خود را نيز با 18 امتياز حفظ كرد. صدرنشيني كه اين هفته تغييري نميكند و بايد ديد هفتههاي آتي، دستخوش تغييرات ميشود يا شاگردان فركي همچنان به اين يكه تازي ادامه ميدهند. ذوب آهن كه هفته قبل نفت تهران، يكي از تيمهاي بالا نشين جدول را مغلوب كرده بود، اين بار نتوانست به رغم بازي خوبي كه ارائه داد از عهده فولاد برآيد. اما نفت تهران، با شكست يك بر صفر مس، باخت هفته گذشته را جبران كرد و به عنوان تيم دوم جدول مترصد كوچكترين لغزشي از سوي فولادي هاست براي رسيدن به صدر جدول. تراكتور هم البته هدفي جز اين ندارد. شاگردان جلالي اين هفته هم سه امتياز را به جيب زدند و با پيروزي سه بر يك مقابل صبا، همچنان تيم سوم جدول و يكي از مدعيان هستند. سپاهان اما همچنان روي نوار ناكامي است. شاگردان كرانچار كه هفته هفتم هم به نتيجهاي بهتر از مساوي دست نيافته بودند، اين هفته نيز به تساوي بدون گل برابر راه آهن آن هم در يك ديدار خانگي رضايت دادند. مسئلهاي كه شايعه اولتيماتوم به سرمربي اين تيم را برسر زبانها انداخته است و به رغم آنكه كرانچار اين مسئله را تكذيب ميكند اما بعيد نيست در صورت ادامه داشتن اولين تغيير در كادر فني تيمها در ليگ سيزدهم را به خود اختصاص دهد.
تساوي 2- 2 فجر برابر داماش نيز از آن نتايج جنجالي هفته هشتم بود. فجريها كه طي هشت هفته گذشته نتايج قابل قبولي نگرفتهاند و در قعر جدول به سرميبرند در پي كسب اين مساوي شاهد اعتراض شديد هوادارانشان بودند؛ اعتراضي كه شامل شعارهايي عليه مسئولان استان و پيرواني بود كه منجر به استعفاي سرمربي كهنه كار فجر شد.
سايپا اما با يك برد پر گل سه بر صفر ملوان را در انزلي به زانو در آورد تا به رتبه هفتم جدول و ميانههاي جدول برسد و حالا اميد زيادي دارد كه خود را به جمع بالانشينان جدول برساند؛ جايي كه سرمربي اين تيم از همان ابتداي فصل نويدش را داده بود.
شاگردان ويسي هم كه هفته قبل استقلال تهران، تيم همنام خود را شكست داده بودند، پنج شنبه در خانه حريف به تساوي رضايت دادند. دو تيم همسايه جدولي گسترش فولاد تبريز و استقلال صنعتي خوزستان كه البته هر دو نيز از تيمهاي تازه وارد ليگ هستند، به تساوي يك – يك رضايت دادند.