کد خبر: 606862
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۶

معاون امور عمراني استاندار اصفهان تحقق نوسازي مردمي را نيازمند رويكردي اجتماعي و اقتصادي دانست و نوسازي كارشناسي و مطالعه شده بافت هاي فرسوده شهري را فرصتي براي توسعه اصفهان برشمرد.

مهدي جمالي نژاد در نشست شوراي سازمان نوسازي و بهسازي اصفهان گفت: اين فرصت از ديدگاه توسعه دروني در مقابل توسعه بيروني شهرها به وجود مي آيد.

وي مهمترين ظرفيت هاي بافت فرسوده اصفهان را كاهش هزينه هاي تامين خدمات زيربنايي و روبنايي، كاهش هزينه خدمت رساني، قيمت مناسب اراضي موجود در بافت فرسوده، كاهش پرداخت هزينه هاي امنيتي و انتظامي شهر، كاهش هزينه مصرف انرژي و آلودگي ناشي از آن و كمك به حفظ محيط زيست و منابع طبيعي خواند.

جمالي نژاد با اشاره به لزوم مديريت صحيح بافت تاريخي اطراف مسجد جامع بويژه بازارهاي موجود اطراف آن گفت: تعيين كاربري ها و فعاليت هاي بعدي كه در كنار پهنه تاريخي و مذهبي اين مسجد به وجود خواهد آمد بسيار مهم بوده و بايد با همكاري دستگاههاي ذيربط به درستي آن را مديريت كرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار