کد خبر: 606545
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۹
مدیر کل کمیته امداد استان مرکزی از ایجاد 510 فرصت شغلی در سه ماهه نخست امسال برای مددجویان تحت حمایت این نهاد خبر داد.

محسن ولیئی با بیان اینکه این میزان فرصت شغلی با اعتباری بالغ بر 33 میلیارد و 500 میلیون ریال ایجاد شده ، تصریح کرد: این اعتبارات از محل اعتبارت امدادی و تسهیلات بانکی تخصیص یافته و اغلب فرصت‌های شغلی ایجاد شده در حوزه‌های دامپروری، کشاورزی، باغداری، صنایع دستی و فعالیت‌های صنعتی و خدماتی بوده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان مرکزی همچنین از پرداخت 24 میلیارد و 140 میلیون ریال تسهیلات خود اشتغالی به مددجویان تحت پوشش این نهاد در این مدت خبر داد و گفت: این میزان تسهیلات به 265 فقره طرح خودکفایی و اشتغال پرداخت شده است.

ولیئی افزود: همچنین 66 نفر از مددجویان این نهاد در سه ماهه نخست سال جاری از طریق کاریابی صورت گرفته توسط کمیته امداد استان در شرکت‌ها و موسسات غیر دولتی مشغول به فعالیت شده‌اند.

وی با بیان اینکه هم اکنون 40 هزار خانواده نیازمند به صورت مستمر و موردی زیر پوشش این نهاد هستند، گفت: 47 درصد از خانواده‌های زیر پوشش این نهاد زنان بی‌سرپرست خانواری هستند که به دلیل فوت همسر زیر پوشش این نهاد قرار گرفته‌اند.

این مسئول ادامه داد: شش درصد از خانواده‌های زیر پوشش زنان بی سرپرستی هستند که از همسر خود جدا شده‌اند، 35 درصد افراد کهنسال و از کار افتاده، 5 درصد به دلیل بیماری سرپرست خانوارها و مابقی خانوارهایی که سرپرست آنها معلول و یا زندانی است، می‌باشند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار