کد خبر: 605899
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۸
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر اعلام کرد
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر از تشکیل چهار هزار پرونده تخلف اقتصادی در تعزیرات حکومتی استان بوشهر خبر داد.

 

محمود احمدی در جلسه کمیسیون تعزیرات حکومتی شهرستان دشتی گفت: کمیسیون امور تعزیرات در بحث جلوگیری از گرانی در هر شهرستان منشاء خیرات و برکات زیادی باشد.

وی با تاکید بر همکاری دست‌اندرکاران امر مبارزه با متخلفان اقتصادی اظهارداشت: چنانچه روزانه ده‌ها پرونده رسیدگی شود ولی منجر به حکم نشود عملا" به اهداف مورد نظر دست نخواهیم یافت و تاثیراتی نیز در جامعه نخواهد داشت و این نیاز به همکاری تمام دستگاه‌های ذی‌ربط دارد.

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان بوشهر با بیان اینکه صلاحیت‌های تعزیرات حکومتی بسیار گسترده است خاطرنشان کرد: خصوصیاتی که در تعزیرات حکومتی وجود دارد رسیدگی سریع، بدون هزینه و بدون تشریفات قضایی است به گونه‌ای که پایان هر ماه به بیش از 98 درصد پرونده‌هایی که تشکیل می‌شود رسیدگی و منجر به صدور حکم می‌شود.

احمدی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری بیش از 4 هزار پرونده متخلفان اقتصادی که عمدتا در زمینه گران فروشی و بهداشتی است به تعزیرات حکومتی استان بوشهر ارسال شده است که به بیش از 31 میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شده‌اند.

وی افزود: صددرصد پرونده‌ها صنفی و بهداشتی ارسالی به تعزیرات مورد رسیدگی واقع شده‌اند و تنهاپرونده‌های قاچاق که نیاز به استعلامات خاص خود دارد قدری با تاخیر رسیدگی می‌شود.

وی یادآور شد: ورودی پرونده‌ها امسال نسبت به مشابه سال گذشته 26 درصد رشد داشته ‌به گونه‌ای که سال گذشته 3 هزار و 147 پرونده به تعزیرات حکومتی استان وارد شده‌ که در سال جاری به بیش از 4 هزار پرونده افزایش یافته است.

احمدی گفت: انشالله با برخورد قاطعی که در تعزیرات حکومتی استان بوشهر خواهیم داشت شاهد کاهش پرونده‌ها باشیم.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر در پایان ضمن تقدیر از مرتضی کللی رئیس سابق تعزیرات حکومتی دشتی، ‌رضا قایدی را به عنوان رئیس جدید تعزیرات حکومتی دشتی معرفی نمود.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار