کد خبر: 603445
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۳
راه‌اندازی خط پروازی بوشهر به نجف یا بغداد استاندار بوشهر با اشاره به اینکه راه‌اندازی خط پروازی بوشهر به نجف یا بغداد مسئله مهمی است که انتظار داریم انجام شود از تلاش برای صدور مجوز از طریق حج و زیارت خبر داد.

فریدون حسنوند با بیان اینکه استان بوشهر از ظرفیت‌های فرودگاهی مناسبی برخوردار است، افزود: برقراری ارتباط هوایی با حوزه خلیج فارس و همچنین ارتباط هوایی با عراق و روسیه از نیازهای استان بوشهر است و برقراری این خطوط گامی در راستای توسعه و پیشرفت استان محسوب می‌شود.

وی بر راه‌اندازی خطوط پروازی بوشهر به عراق و روسیه تأکید کرد و افزود: توسعه پروازها با کشورهای حوزه خلیج فارس و همچنین ارتباط هوایی با عراق و روسیه از نیازهای استان است و برقراری این پروازها نقش تأثیرگذاری در روند رو به رشد استان بوشهر دارد .

استاندار بوشهر ادامه داد: هم‌اکنون استان بوشهر به شهرهای مختلف کشور ارتباط هوایی مناسبی دارد که ایجاد خطوط پروازی بوشهر - اهواز و بوشهر- اصفهان و همچنین بوشهر - قشم برای تأمین بخشی از نیازهای مردم استان ضروری است.

وی بر لزوم ساماندهی و کیفیت‌بخشی به پرواز بوشهر - مشهد تأکید کرد و گفت: افزایش تعداد پروازهای بوشهر به مشهد به ویژه در تابستان موجبات رضایت‌مندی مردم می‌شود و باید تمهیدات لازم در این خصوص اندیشیده شود.

حسنوند با تأکید بر اینکه ارائه آموزش‌های مهمانداری، دیسپاچینگ، خدمات فرودگاهی، خدمات عملیاتی و عملیات پروازی به پرسنل سبب بهبود خدمات‌رسانی می‌شود، افزود: استفاده از اساتید مجرب و تأمین امکانات و تجهیزات مورد نیاز باید مورد تأکید قرار گیرد و استانداری بوشهر آمادگی کامل برای حمایت و پشتیبانی از این امر مهم را دارد.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار