کد خبر: 602610
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۱
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استان اصفهان :
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استان اصفهان گفت: روزانه به 240 روستای استان به صورت ثابت و سیار آبرسانی صورت می‌گیرد.

منصور شیشه‌فروش درباره وضعیت آبرسانی به روستاهای استان اظهار کرد: در حال حاضر آبرسانی به 240 روستای اصفهان با تانکر به صورت سیار و ثابت انجام می‌شود.

وی افزود: منطقه شرق اصفهان، نایین، خور و بیابانک، منطقه غرب فریدن، فریدون شهر و کاشان از جمله مناطق کم آب حاصل از بارش باران هستند.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استان اصفهان تصریح کرد: شرکت آب و فاضلاب روستایی موظف به آبرسانی سیار و ثابت به روستاها شده است.

وی با اینکه آبرسانی با تانکر به مناطق کوچ‌نشین هم انجام می‌شود، افزود: در شهرهای سمیرم، فریدون‌شهر، چادگان، شهرضا ودهاقان آبرسانی سیار توسط تانکر صورت می‌گیرد.

شیشه‌فروش با بیان اینکه مبلغ 200 میلیون تومان را برای رسیدگی به امور عشایر در سال‌جاری اختصاص داده‌ایم، گفت: آبرسانی برای تامین آب 50 هزار خانواده عشایر در استان انجام می‌شود.

وی درباره آخرین وضعیت زاینده‌رود با توجه به قطعی آب و آلودگی‌های زیست محیطی و وجود لجن‌زارهای بد‌بو اظهار کرد: رسیدگی به اینموضوع بر عهده محیط زیست است، اما در صورت بروز مشکل این وضعیت را پیگیری می‌کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار