مدیر کل ثبت احوال لرستان گفت : مشخصات 45 نفر از مشاهیر لرستان در گنجینه اسناد هویتی مفاخر لرستان ثبت شده است.
ابراهیم بهروج
به گزارش جوان ،حسین میر دریکوندی در جمع خبرنگاران رسانه های لرستان افزود : در این گنجینه که از بهترین گنجینه های کشور است ،سند هویتی تعدادی از مشاهیر بزرگ لرستان ،خیرین مدرسه ساز ،مشاهیر مذهبی و شهدای دفاع مقدس و خیر مسجد ساز به ثبت رسیده است .
وی اظهار داشت :اولین سند به ثبت رسیده در لرستان به نام فضل اله خان جهانشاه است .
وی در ادامه تصریح کرد : در حال حاضر تنها گنجینه اسناد هویتی لرستان در شهرستان خرم آباد راه اندازی شده است .
وی همچنین گفت : این استان دارای ظرفیتی بسیار بالا برای ثبت اسناد هویتی مشاهیر لرستان است و تادو سال آینده مطابق برنامه ریزی های انجام شده یکی از گنجینه های بزرگ و غنی خواهد شد .
وی افزود : این طرح به عنوان یک کار فرهنگی از ابتکارات و تدابیر خاص مدیریتی ارشد سازمان ثبت احوال دکتر ناظمی اردکانی در سراسر کشور ایجاد شد.
وی اظهار داشت :هدف از ایجاد گنجینه معرفی بزرگان و نمایش اسناد هویتی آنها و همچنین آثار و انتقال آنها به نسل های فعلی و آیندگا ن و تقویت تفاهم بین اقوام و شناخت سهمآنها در فرهنگ و تمدن جهانی است .
گزارش خطا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است