منيري تصريح كرد: در نمايشگاه كتاب فرانكفورت بر خلاف نمايشگاه بين المللي تهران كتابي خريد و فروش نمي شود و تنها مورد بازديد قرار مي گيرد. به همين دليل صاحبان انتشارات، فهرست كتاب هاي چاپ شده يا نمونه اي از هر كتاب را با خود به اين نمايشگاه مي برند و هر كدام را كه مورد تقاضا قرار گرفت بعد از اتمام نمايشگاه براي درخواست كننده ارسال خواهند كرد.
وي افزود: جداي از مخاطبان بين المللي، استقبال شهروندان ايراني و همچنين فارسي زبانان ديگر كشورهاي منطقه از اين نمايشگاه زياد است.
منيري تاكيد كرد: با توجه به اينكه انتشارات پرسمان به صورت تخصصي در زمينه رمان فعاليت مي كند در اين نمايشگاه نيز بيش از همه از رمان استفاده كرده و كتاب هايي را كه بيشتر عمومي بوده و در هر جامعه اي مصداق داشته باشد، در نمايشگاه كتاب فرانكفورت شركت خواهد داد.
مدير انتشارات پرسمان اظهار داشت: حدود 200 جلد كتاب در اين نمايشگاه به نمايش عموم خواهد گذاشت كه از ميان آنها 20 جلد داراي عموميت بيشتري است كه در جوامع مختلف مصداق دارد.
وي افزود: كتاب هاي انتشارات پرسمان در كشورهاي مختلف از جمله آمريكا و همچنين اروپا همچون آلمان و ... قابل دستيابي است.













