کد خبر: 600151
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۹
آخرين خبرها از نقل و انتقالات باشگاه استقلال
در روزهايي كه اوضاع استقلال آرام تر شده و ديگر گله اي از بي پولي و استعفاي علي فتح الله زاده نيست آبي پوشان جدي تر از قبل وارد بازار نقل و انتقالات شده اند
ماني سعيدي | در روزهايي كه اوضاع استقلال آرام تر شده و ديگر گله اي از بي پولي و استعفاي علي فتح الله زاده نيست آبي پوشان جدي تر از قبل وارد بازار نقل و انتقالات شده اند در روزهايي كه اوضاع استقلال آرام تر شده و ديگر گله اي از بي پولي و استعفاي علي فتح الله زاده نيست آبي پوشان جدي تر از قبل وارد بازار نقل و انتقالات شده اند و تلاش مديرعامل آبي ها براي تمديد با ستاره هايي كه قراردادشان تمام شده و توافق با بازيكنان جديدي كه در ليست امير قلعه نويي براي فصل آينده هستند ادامه دارد.در گزارش زير آخرين خبرهاي مربوط به باشگاه استقلال در اين رابطه مرور شده است.
*افشين استقلالي نشد
آرش افشين يكي از بازيكناني بود كه استقلالي ها به صورت جدي به دنبال جذب اين بازيكن بودند اما مهاجم جوان فولاد امروز به سپاهان پيوست تا مهاجم مورد نظر امير قلعه نويي استقلالي نشود و فصل‌ آينده با پيراهن زرد در ليگ برتر بازي كند. افشين در حالي امروز ظهر با سپاهان به توافق رسيد كه جمعه در تهران با مديرعامل استقلال صحبت هايي را انجام داده بود كه البته به توافقي منجر نشد تا افشين شبانه به اصفهان برود و با سپاهان مذاكره كند.
گفته مي شود پيشنهاد استقلال به افشين يك ميلياردو دويست ميليون بوده در حالي كه سپاهاني ها حاضر شده اند براي اين بازيكن يك ميليارد و هفتصد ميليون پول بدهند . به همين خاطر پس از به توافق نرسيدن با آبي ها ، افشين امروز در مذاكرات نهايي كه با اصفهاني ها داشت با سپاهان به توافق رسيد و به طور رسمي به جمع شاگردان كرانچار اضافه شد تا دست آبي پوشان خالي بماند.
*احتمال ضعيف بازگشت آندو
اين روزهاي خبرهاي ضد و نقيضي درباره بازگشت آندو به استقلال منتشر مي شود . منابع نزديك به باشگاه استقلال مي گويند تيموريان با توجه به پيشنهاداتي كه از تيم هاي چيني و كره اي دارد اولويتش ادامه بازي در خارج از كشور است. به همين دليل فعلا مذاكرات آندو با تيم هاي خارجي خواهانش ادامه دارد و به احتمال زياد تيم فصل‌ آينده او خارجي خواهد بود.
با وجود اين پيشنهادت ، آندو گفته است در صورتي كه در ايران بازي كند فقط پيراهن استقلال را مي پوشد. به همين دليل هم استقلالي ها منتظر روشن شدن نتيجه صحبت هاي آندو با تيم هاي خارجي هستند تا در صورت به توافق نرسيدن براي قرارداد با او وارد مذاكره شوند.
*مسلمان مد نظر استقلال
با منتفي شدن حضور افشين در استقلال ، از محسن مسلمان به عنوان آلترناتيو اين بازيكن نام برده مي شود. به همين خاطر قرار است استقلالي ها در روزهاي آينده مذاكراتشان را با مهاجم جوان ذوب شروع كنند تا در صورت توافق اين مهاجم ملي پوش آبي پوش شود.
*قلعه نويي جباري را مي خواهد ، فتح الله زاده نمي خواهد
البته علاوه بر جذب بازيكنان جديد ، علي فتح الله زاده دغدغه هاي ديگري هم دارد و آن هم نگه داشتن ستاره هاي استقلال است. مجتبي جباري يكي از اين بازيكنان است كه هنوز وضعيت ماندن يا نماندن در استقلال مشخص نيست. مصاحبه جنجالي شماره ۸ و مسخره خواندن شرايط استقلال باعث شده تا علي فتح الله زاده زياد تمايلي به ماندن اين بازيكن نداشته باشد. با اين وجود امير قلعه نويي در صحبت با باشگاه تاكيد كرده كه روي جباري براي فصل آينده حساب ويژه اي باز كرده و خواهان تمديد قرارداد با ستاره استقلال است. هر چند هنوز مذاكرات جباري و استقلال به نتيجه نرسيده اما پيش بيني مي شود كه شماره هشت در نهايت در استقلال ماندني شود.
*وضعيت مبهم نكونام
جواد نكونام ديگر دغدغه آبي پوشان است و هنوز نكو و باشگاه به توافق نرسيده اند. گفته مي شود نكونام كه يك پيشنهاد جدي از تراكتور دارد شايد فصل آينده در تبريز بازي كند. ديروز هم مجيد جلالي در گفت و گو با يكي از سايت هاي خبري هواداراي تراكتور گفته بود كه نكونام قبل از رفتن به كره گفته است به تراكتور مي آيد. با اين حال نكو اعلام كرده دوست دارد همچنان فوتبالش را در استقلال ادامه بدهد و به همين خاطر تبريزي ها منتظرند ببينند صحبت هاي نكونام و استقلال به كجا مي رسد.شنيده مي شود قلعه نويي با توجه به اختلافاتي كه با نكو دارد چندان علاقه اي به كار با اين بازيكن ندارد . مذاكرات روزهاي آينده نكو و استقلال به نظر مي رسد همه چيز را مشخص خواهد كرد.
*پژمان ماندني شد
در حالي كه گفته مي شد پژمان منتظري به چين مي رود ، به نظر مي رسد اين انتقال فعلا منتفي شده و مدافع ملي پوش استقلال حداقل تا نيم فصل در استقلال ماندني است،موضوعي كه ديروز يكي از مربيان استقلال هم آن را تائيد كرد .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار