کد خبر: 521386
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۰

به گزارش جوان فرهاد خاکی پور در همایش تجلیل از بازنشستگان بنیاد مسکن استان، افزود: اگر متوسط زیربنای هر واحد مسکونی ۸۰ مترمربع باشد، روزانه دو هزار و ۳۲۰ مترمربع مسکن روستایی دراین استان مقاوم سازی می شود.
وی با تقدیر از همکاری بانک های عامل در مقاوم و نوسازی مسکن روستایی استان، اظهار داشت: یک هزار و ۵۲۸ روستای بالای ۲۰ خانوار در لرستان وجود دارد که بر اساس برنامه پنجم توسعه باید طرح هادی در آنها تهیه و اجرا شود.
وی تصریح کرد: تا کنون طرح هادی یک هزار و ۳۹۱ روستای استان لرستان تهیه و یا اجرایی شده است.
خاکی پور میانگین تهیه طرح هادی در کشور را ۷۲ درصد عنوان کرد و گفت: طرح هادی در ۴۳۰ روستای استان لرستان معادل ۲۸ درصد اجرا شده است.
وی افزود: در پی وقوع زلزله سال ۸۹ دورود، بیش از شش هزار واحد مسکونی دراین منطقه بازسازی و مقاوم سازی شده است.
 ۱۵۰ میلیارد ریال بابت بیمه تکمیلی کارکنان بنیاد مسکن کشور پرداخت می شود 
مدیر کل اداری و پشتیبانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: ۱۵۰ میلیارد ریال در سال به عنوان حق بیمه تکمیلی خانواده بازنشستگان و کارکنان این بنیاد پرداخت می شود. 
جلال الدین خزایی در همایش تجلیل از بازنشستگان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان، افزود: با هزینه کرد این رقم، حدود ۶۵ درصد هزینه بیمه و نیازهای درمانی های درمانی افراد تامین و پرداخت می شود.
وی گفت: بیمه تکمیلی ، عمر و پس انداز کارکنان و بازنشستگان بنیاد مسکن خدمات بسیار گسترده و مطلوبی را به بیمه شدگان ارائه می کند.
خزایی گفت: تحصیلات حدود ۷۰ درصد کارکنان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سطح، لیسانس و بالاتر است.
مدیر کل اداری و پشتیبانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همچنین از تبدیل وضعیت نیروهای قرارداری این نهاد ظرف سه سال آینده در کشور خبر داد و گفت: از مجموع هفت هزار نیروی انسانی شاغل در این نهاد، دو هزار نفر به صورت قراردادی فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه ۹۰ درصد از این افراد دارای تحصیلات دانشگاهی هستند اظهار داشت: با وضعیت موجود طی سال های آینده هر سال ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر از پرسنل بنیاد مسکن در کشور بازنشسته می شوند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار