افکار: به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، قائم مقام سازمان اوقاف گفت: در این حادثه دلخراش ۴۳ مرکز دینی شامل ۲۴ مسجد، ۱۰ حسینیه و ۹ امامزاده تخریب شده است.
عبدالرضا عابد با در خواست مساعدت از تمامی سازمانها و نهادها تصریح کرد: سازمان اوقاف آمادگی خود را برای کمک به آسیب دیدگان و مشارکت در ساخت و ساز اماکن مقدس دینی و مذهبی اعلام می کند.
وی با بیان اینکه در مجموع ۱۰ هزار و ۷۵۰ متر بنای مذهبی در این زلزله آسیب دیده و نیاز به بازسازی دارد، گفت: برای نوسازی این اماکن مقدس نیازمند بیش از ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار هستیم.
وی ادامه داد: سازمان اوقاف و امور خیریه با اعلام شماره حساب ۲۶۰۶۰۵۱۱۴۲ بانک تجارت به نام اداره اوقاف و امور خیریه بوشهر آماده دریافت کمکهای مادی و نقدی هموطنان برای بازسازی این اماکن و کمک به زلزله زدگان استان بوشهر است.
وی تصریح کرد : مقادیر زیادی آب معدنی به منظور رفع نیاز زلزله زدگان به همت این سازمان در مناطق زلزله زده توزیع شده است.
گزارش خطا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است