
سرهنگ سعيد سليميان سرپرست پليس آگاهي استان اصفهان با اعلام این خبر اظهار داشت: در پي وقوع چندين فقره سرقت منزل در حوزه پايگاه غرب، پليس آگاهي شناسايي و دستگيري سارقان را به صورت ويژه در دستور کار کارآگاهان اين پايگاه قرار داد.
وي تصريح کرد: ماموران با اجراي گشتهاي نامحسوس خود به يک دستگاه خودروي مدل بالا و تيزرو مظنون شده و آن را متوقف كردند .
سرپرست پلیس آگاهی استان اصفهان تصريح كرد: طي بازرسي از خودرو كه حامل دو سرنشين بود مقادير زيادي طلا و جواهر به همراه وجوه نقد كشف و هر دو متهم به پليس آگاهي منتقل شدند.
سليميان افزود: متهمان دستگير شده در ابتدا تمامي اموال را متعلق به خود مي دانستند ولي وقتي با دلايل فني و پليسي کارآگاهان روبرو شدند به بزه انتسابی خود اعتراف کردند.
وی در ادامه عنوان داشت: متهم رديف اول "الف-م" ۲۵ ساله داراي ۵ فقره سابقه کيفري از جمله درگيري، سرقت، چاقو کشي و سرقت منزل مي باشد و به همراهي متهم رديف دوم "م-ن"۲۶ ساله بيش از ۳۲ فقره سرقت را در پرونده خود داشتند .
سلیمیان گفت: دستگير شدگان از معتادين مواد مخدر صنعتي به خصوص شيشه بوده كه تنها در ۳ فقره سرقت، بيش از ۱۰ ميليارد ريال سرويس طلا و جواهرات به همراه مقاديري وجوه نقد را با خودروهای مدل بالا از منازل مردم به سرقت میبردند.
اين مقام انتظامي در پايان خاطر نشان كرد: هر دو متهم با تشكيل پرونده به مراجع قضايي معرفي كه طي صدور حكمي روانه زندان شدند .