کد خبر: 520183
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۰:۵۸
تحقيق و تفحص از هلال احمر در راه است
ژبراي رفع اين ابهامات موضوع تحقيق و تفحص از جمعيت هلال‌احمر را در دستور كار مجلس قرار مي‌دهيم، البته اين موضوع در حال حاضر در كميسيون تخصصي مربوط مطرح و در حال بررسي نهايي است.
همچنين استخدام‌هاي غير قانوني و بي‌ضابطه نيز از ديگر مواردي است كه در جمعيت هلال‌احمر كشور انجام شده است.» يكي از اقدامات هلال احمر كه مي‌تواند در دايره اين ابهامات قرار گرفته و مورد تحقيق و تفحص مجلس قرار بگيرد، راه اندازي يك روزنامه است.
چند صباحي به آغاز سال جديد، اخبار انتشار يك روزنامه وابسته به جمعيت هلال احمر در رسانه‌ها منتشر شد. سپس با برخي از دبيران و خبرنگاران رسانه‌هاي ديگر تماس گرفته شد و از آنان دعوت به عمل آمد كه با حقوق و مزاياي مناسب به فعاليت در اين روزنامه مشغول شوند. اما از آنجا كه گفته مي‌شود پشت پرده اين روزنامه، گروه سياسي موسوم به جريان انحرافي قرار دارد، بسياري از روزنامه نگاران از پذيرش پيشنهادهاي وسوسه انگيز عوامل اين روزنامه خودداري كردند.
همين سبب شد كه آنها به سراغ خبرنگاران روزنامه ارگان دولت بروند. در اين راستا، به تعدادي از روزنامه‌نگاران روزنامه ارگان دولت مأموريت داده شد كه به روزنامه تازه تأسيس بروند. اما تعدادي از اين افراد نيز امتناع كردند به هر حال و به هر شكل، در حال حاضر اين روزنامه به پشتوانه يك جريان خاص آغاز به كار كرده است. يكي از روزنامه‌نگاراني كه در اين روزنامه فعاليت دارد درباره خط مشي اين جريده گفت: «به ما گفته‌اند بايد براي درخشان نشان دادن خدمات دولت به مردم تلاش كنيد و كانديداي مورد تأييد دولت هر كسي كه بود مورد حمايت ويژه قرار بگيرد.»
اما آيا جمعيت هلال احمر نياز به روزنامه سياسي دارد؟ آيا اصولاً هلال احمر يك ارگان سياسي و حزبي است؟ اساساً انتظار يك روزنامه سراسري با پول جمعيت هلال احمر- ارگاني كه وظيفه‌اش خدمت‌رساني در بخش امداد است- آن هم در فاصله زماني حدود دو ماه مانده به انتخابات رياست جمهوري چه معنايي مي‌تواند داشته باشد؟! آيا كار ويژه هلال احمر از يك جمعيت خدمت رسان به شهروندان و امداد آنان به يك ستاد انتخاباتي براي گروه خاصي تغيير كرده است؟
آيا پرداختن به راه اندازي يك روزنامه كاملاً سياسي در يك ارگان خدماتي و امدادي، خلاف قانون نيست؟ آيا تبديل شدن هلال احمر به ستاد تبليغاتي براي يك جريان خاص، جزو وظايف هلال احمر است؟!
با توجه به آنكه هلال احمر بعد از انقلاب اسلامي، خدمات شاياني انجام داده كه باعث افتخار براي كشور است و بايد اين خدمات روز به روز پررنگ‌تر و بيشتر شود، نبايد اجازه داد كه حاشيه‌هاي خطرناك گريبان جمعيت هلال احمر را بگيرد كه مسير خدمت با مانع روبه‌رو شود و نيز نبايد اجازه داد، خزانه هلال احمر جز براي خدمت و امداد در مسيرهاي غيرمرتبط و گروهي به كار گرفته شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار