فارس: سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: با اکثریت آراء منوچهر  متکی،باهنر و یحیی آل اسحاق امروز به عنوان کاندیداهای مطرح جبهه پیروان  معرفی شدند. 
سید کمالالدین سجادی سخنگوی جبهه پیروان خط امام و  رهبری با اشاره به برگزاری جلسه امروز شورای مرکزی این جبهه، اظهار داشت:  جبهه پیروان در یک فرایند طولانی از احزاب 15گانه خود خواسته بود که اسامی  مورد نظرشان برای کاندیداتوری را اعلام کند، لذا این فرایند طی شد و امروز  صبح در جلسه شورای مرکزی جبهه که متشکل از دبیران کل احزاب 15 گانه بود، بر  اساس آراء سه نفر با اکثریت آراء انتخاب شدند.  
سجادی تصریح کرد:  جبهه پیروان آقایان منوچهر متکی، محمدرضا باهنر و یحیی آل اسحاق را به  عنوان کاندیدای مطرح جبهه پیروان در انتخابات معرفی کرد.  
سخنگوی  جبهه پیروان با تاکید بر اینکه همه اصولگرایان باید به سمت وحدت پیش بروند و  فرایند آنها اجماع اصولگرایان را در برداشته باشد، افزود: آن فرایند رسیدن  به کاندیدای واحد است. از این رو جبهه پیروان و این سه نفر از اجماع در  جامعه اصولگرایی تبعیت میکنند.  
وی ضمن امیدواری برای رسیدن به یک  کاندیدای واحد گفت: ما این سه نفر را به جامه اصولگرایان معرفی میکنیم و  اصولگرایان باید فرایندی را طی کنند که مورد اجماع همه آنها باشد.