کد خبر: 501814
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۰
مرتضی طغیانی با اشاره به میزان مصرف گاز در استان اصفهان، اظهار کرد: بر اساس روزهای مختلف سال و سردی هوا میزان مصرف گاز در استان متفاوت بوده است.
وی با اشاره به اینکه مصرف گاز در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش محسوسی نداشته، ادامه داد: میزان مصرف گاز در استان با ورود برخی کارگاه‌های آجرپزی، کوره‌پزی و افزایش بیش از ۶۰ هزار خانوار به بخش مشترکان گاز، تنها ۶ تا ۷ درصد افزایش پیدا کرده است.
مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید، انتقال و توزیع گاز شرکت ملی گاز نیز از رشد ۱۵ درصدی مصرف گاز طی دو روز گذشته خبر داده و اظهار کرد: ۴۳۰ میلیون متر مکعب گاز در بخش خانگی و تجاری مصرف شد.
حسن منتظر ادامه داد: مصرف گاز در روز ۲۵ و ۲۶ آذر ماه نسبت به سال گذشته نزدیک به ۱۵ درصد افزایش یافته که ناشی از افزایش تعداد مشترکین بخش خانگی و تجاری است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار