کد خبر: 501702
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۳
مدیر عامل شرکت گاز لرستان خبر داد

به گزارش جوان از خرم‌آباد به نقل از روابط عمومی شرکت گاز لرستان، علی گودرزی با اعلام این خبر گفت: روستاهای یاد شده در نقاط مختلف استان واقع شده‎اند که از این میان امید می‎رود ۵۰ روستا تا پایان سال به شبکه سراسری گاز متصل شوند.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این گازرسانی به ۵۹ روستا، گازرسانی به ۳۲ روستای دیگر نیز در دست مطالعه است.
گودرزی در ادامه اضافه کرد: با گازدار شدن این ۵۰ روستا، بالغ بر هشت هزار خانوار از نعمت گاز طبیعی برخوردار می‎شوند.
مدیرعامل شرکت گاز استان لرستان عنوان کرد: در حال حاضر ۱۱ خط تغذیه با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال در سطح استان در حال اجرا بوده که با اتمام این پروژه‎ها ظرفیت و پتانسیل‎های جدیدی جهت گازرسانی به روستاها ایجاد می‎شود.
وی تصریح کرد: به بیان دیگر با تحقق این امر در مجموع بالغ بر ۶۵ درصد جمعیت روستایی استان که مشمول شرایط گازرسانی هستند، از نعمت گاز برخوردار می‎شوند و به تحقق شعار و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت خدمتگزار در توسعه عدالت و خدمت به محرومین نزدیک می‎شویم

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار