کد خبر: 501399
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۰
جوان ۲۲ ساله سرش را پائين انداخته بود و زماني كه با مادربزرگش روبه‌رو شد نمي‌توانست به صورت مادر مهرباني كه از دوران كودكي وي را در دامان پرمهر خود بزرگ كرده است نگاه كند.
رامين دزد خانه مادربزرگ است و مأموران كلانتري سجاد مشهد وي را چند ساعت پس از سرقت دستگير كرده‌اند.

به گزارش ایران مادربزرگ رامين در بيان چگونگي ماجرا گفت: ۵۰ ميليون تومان از حساب بازنشستگي‌ام برداشت كرده بودم و مي‌خواستم اين پول را براي انجام كاري به حساب دخترم واريز كنم اما چون به آخر وقت اداري برخوردم مجبور شدم اسكناس‌ها را در داخل كمد خانه‌ام بگذارم. من براي مهماني به خانه دخترم رفتم و بعد از ظهر زماني كه به خانه برگشتم متوجه شدم اسكناس‌ها سرقت شده‌اند. تنها كسي كه از وجود اين پول‌ها خبر داشت نوه‌ام است. وي را دزد مي‌شناسم. ما با هم جر و بحث كرديم و رامين از بيان حقيقت طفره مي‌رفت براي همين هم به ناچار موضوع را به پليس اطلاع دادم و تقاضاي رسيدگي اين پرونده را دارم. با گزارش ماجرا به پليس ۱۱۰، مأموران كلانتري سجاد مشهد بلافاصله در محل سرقت حاضر و دست به تحقيقات ميداني زدند.

نوه ۲۲ ساله در برابر دلايل علمي پليس ناچار به بيان حقيقت شد و گفت: با اطلاع از وجود ۵۰ ميليون تومان پول در خانه مادربزرگم وسوسه شدم سرقت كنم. ۲۳ ميليون و ۸۹۰ هزارتومان پول را داخل ساكي گذاشتم و به يكي از دوستانم گفتم اين ساك امانت دست تو باشد تا بيايم و آن را بگيرم. بقيه پول‌ها نيز دست خودم بود و نمي‌دانستم با آن چكار كنم. محمدرضا، دوست رامين نيز به شوك گفت: رامين ساك را به دستم داد و چون امانت بود آن را برايش نگه داشتم اما نمي‌دانستم كه داخل ساك پول است، وي بعد از يك ساعت ساك را پس گرفت.

سرهنگ پاسدار احد كريمي رئيس پليس مشهد در اين باره به شوك گفت: با تحويل پول سرقتي به مادربزرگ ۶۰ ساله، رامين بازداشت شد و تحت بازجويي است.

وي تأكيد كرد: شهروندان از نگهداري پول به مقدار زياد در داخل خانه خود جداً خودداري كنند و نسبت به موارد ايمني و مراقبتي در پيشگيري از سرقت‌ها توجه بيشتري داشته باشند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار