کد خبر: 501317
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۰
اين كانديداي اصولگرا در اين جلسه به نتايج يك نظر‌سنجي اشاره و تصريح كرده است: من در نظرسنجي‌ها نفر اول هستم و ديگران در رديف‌هاي بعدي قرار دارند. 

وي با بيان اينكه اكنون بسياري از كانديداهاي احتمالي فعاليت‌هاي خود را آغاز كرده‌اند، اظهار داشته: من تاكنون اقدامي نكرده‌ام ولي با توجه به اينكه به نتيجه انتخابات اميدوارم لذا در وقت مناسب وارد خواهم شد. 

اظهار نظر اين كانديداي اصولگرا در حالي است كه بسياري از بزرگان اصولگرا به دنبال يافتن سازوكاري هستند تا بر اساس آن بتوانند به يك راه حل نهايي و معرفي گزينه واحد برسند. بر اساس برخي پيش بيني‌ها انتخابات در دوره يازدهم دوقطبي خواهد بود؛ دوقطبي‌اي كه يك سوي آن جريان اصولگراست و سوي ديگر آن ائتلاف فتنه و انحراف. بنابراين عقل و تدبير سياسي حكم مي‌كند كه كانديدا‌هاي اصولگرا بر اساس يك توافق منطقي آنكه از ديگران مقبول‌تر است را به عنوان گزينه نهايي معرفي و ديگران از وي حمايت كنند. مقبوليت مردمي و نظرسنجي در چند مقطع مي‌تواند معيار خوبي براي گزينش نهايي باشد. بديهي است با توجه به شرايط كنوني هرگونه تشتت و تعدد كانديداها در مجموعه جريان اصولگرايي، يعني تعارف رياست جمهوري به رقيب و شكست در انتخابات.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار