کد خبر: 501157
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۹
شگفتي‌سازي دسته اولي‌ها در شروع جام حذفي
سعيد احمديان

استقلال۴ - سايپا صفر
حساس‌ترين مسابقه مرحله يك شانزدهم نهايي را ديروز استقلال و سايپا برگزار كردند. آبي‌ها در بازي ديروز در شرايطي وارد ميدان شدند كه تغييرات زيادي در تركيب اين تيم ديده مي‌شد. حسن اشجاري، عباس محمد رضايي و فرزاد حاتمي سه بازيكن جديد استقلال بودند كه ديروز براي اولين بار در تركيب آبي‌ها به ميدان رفتند اما برخلاف پيش‌بيني‌ها در تركيب اوليه خبري از مجتبي جباري نبود كه گفته مي‌شد آماده بازي شده است. بازي با حملات سايپا شروع شد و نارنجي پوشان كرجي در دقايق اوليه برتر از آبي پوشان نشان دادند اما با وجود برتري نتوانستند روي دروازه استقلال موقعيت خطرناكي ايجاد كنند. در ادامه بازي آرام‌تر شد و توپ بيشتر در ميانه زمين بين هافبك‌هاي استقلال و سايپا در گردش بود. سرانجام در دقيقه ۳۵ سايپايي‌ها در اولين موقعيت خطرناك توسط سعيد دقيقي مي‌توانستند به گل برسند اما ضربه مهاجم سايپا را كه از داخل محوط شش قدم نواخته شد رحمتي با يك واكنش ديدني مهار كرد. ۵ دقيقه بعد از ضربه دقيقي بود كه كاوه رضايي با كارت زرد دوم از بازي اخراج شد تا سايپا ۱۰ نفره شود و كار سختي در ادامه بازي پيش رو داشته باشد. نيمه اول با همان تساوي صفر – صفر به پايان رسيد. نيمه دوم با يك تغيير براي آبي‌ها شروع شد و مجتبي جباري پس از ماه‌ها غيبت جانشين امين منوچهري در زمين بازي شد. 

۴۵ دقيقه دوم را آبي‌ها توفاني شروع كردند و در همان اولين دقيقه بود كه آرش برهاني با يك شوت محكم از داخل محوطه جريمه گل اول استقلال را به ثمر رساند. پس از اين گل، شاگردان تقوي كه چيزي براي از دست دادن نداشتند و در آستانه حذف از جام حذفي قرار گرفته بودند يكپارچه حمله شدند اما با توجه يك يار كمتر حملات آنها نتيجه‌اي نداشت و استقلالي‌ها دوباره سوار بر بازي شدند و در دقايق ۶۳ و ۶۱ به دو گل ديگر هم رسيدند تا نتيجه بازي ۳ بر صفر شود. دومين گل آبي‌ها را فرزاد حاتمي با يك ضربه سر شيرجه‌اي روي پاس آرش برهاني به ثمر رساند. آرش برهاني كه ستاره استقلال در بازي ديشب با سايپا بود روي پاس علي حمودي زننده سومين گل آبي‌ها بود تا در اين بازي دو گله شود. در اولين دقيقه وقت‌هاي تلف شده نيمه دوم هم روي ضربه ايستگاهي خسرو حيدري از راست،ويسنته هافبك جديد استقلال كه اهل كشور بوليوي است با يك ضربه سر دروازه سايپا را باز كرد تا در نهايت استقلال ۴ بر صفر سايپا را شكست دهد و هم انتقام شكست ليگ را بگيرد و هم به مرحله يك هشتم نهايي صعود كند. آبي‌ها در اين مرحله رو‌به‌روي گهر دورود قرار مي‌گيرند. 

سپاهان ۲ - فولاد يك 

زردپوشان اصفهاني پنج شنبه در مسابقه افتتاحيه جام حذفي ۲ بر يك فولاد شكست دادند تا هم به شكست‌ناپذيري فولاد پايان دهند و هم راهي مرحله يك هشتم نهايي شوند. اين اولين شكست فولاد پس از نزديك به سه ماه بود. نكته قابل توجه اينكه آخرين بار هم فولاد برابر ديگر تيم اصفهاني يعني ذوب‌آهن شكست خورده بود. همان طور كه پيش‌بيني مي‌شد با توجه به شرايط دو تيم، مسابقه آنها يك مسابقه جذاب و ديدني از آب درآمد. سپاهاني‌ها كه در رقابت‌هاي جام حذفي فصل گذشته با گل آرش افشين از فولاد شكست خوردند، امسال براي انتقام به مصاف فولادي رفتند كه اين روزها در شرايط خوبي قرار داشت.


ستاره سپاهان در اين مسابقه محمدرضا خلعتبري بود كه هم گل زد و هم گل ساخت تا نشان دهد كه دوباره به روزهاي اوجش بازگشته است. مسابقه با حملات سپاهاني‌ها شروع شد و آنها در دقيقه ۱۰ توانستند توسط محمد غلامي به گل برسند. ارسال خلعتبري براي محمد غلامي و فرار اين بازيكن از آفسايد، او را در موقعيت تك به تك با دروازه‌بان فولاد قرار داد كه او بعد از دريبل دروازه‌بان به زيبايي توپ را وارد دروازه فولاد كرد تا سپاهان يك بر صفر جلو بيفتد. گل سپاهاني‌ها تا اوايل نيمه دوم دوام داشت و در دقيقه ۵۹ بود كه مهاجم برزيلي فولاد بازي را به تساوي كشاند. ارسال بازيكنان فولاد براي پريرا در حالي كه فرشيد طالبي آفسايد را براي او پر كرده بود، بازيكن برزيلي فولاد را در موقعيت تك به تك با محمدباقر صادقي قرار داد تا او با شوت خود گل تساوي را وارد دروازه سپاهان كند. 

پس از گل فولاد دوباره سپاهان تيم برتر ميدان شد. سپاهاني‌ها در نهايت در دقيقه ۸۵ به گل دوم و برتري‌شان توسط محمدرضا خلعتبري رسيدند تا زردپوشان اصفهاني در پايان با نتيجه ۲ بر يك فولاد را شكست دهند و به جمع ۱۶ تيم يك هشتم نهايي اضافه شوند. پس از اين برد كرانچار گفت كه سپاهان مانند ليگ در جام حذفي هم به دنبال قهرماني است: «مطمئن باشيد كه تيم سپاهان براي رسيدن به قهرماني مسابقات جام حذفي جاه‌طلب است و به قهرماني اين مسابقات مي‌انديشد.» در طرف مقابل فركي، فولاد را يك بازنده سربلند مي‌داند: «به بازيكنانم گفته بودم كه يك اشتباه برابر سپاهان يعني گل و همين هم شد اما بازنده سربلند اين بازي بوديم، چون يك تيم جوان و جوياي نام داشتيم كه بازي خوبي انجام داد و با توجه به اينكه هواداران خوزستان بيشتر به بازي زبيا اهميت مي‌دهند مطمئنم اين بازي را دوست خواهند داشت.» 

شگفتي در همان ابتداي راه 

جام حذفي با شگفتي شروع شد و در همين مرحله اول شهرداري ياسوج كه فصل گذشته تا نيمه‌نهايي اين رقابت‌ها بالا آمده بود در عين ناباوري ۴ بريك مس را شكست داد تا ياسوجي‌ها نشان دهند متخصص اين رقابت‌ها هستند. در ديگر شگفتي ديروز هم ابومسلم به رغم اينكه وضعيت خوبي در دسته اول ندارد توانست در ورزشگاه ثامن ۲ بر صفر پيكان ليگ برتري را شكست دهد تا شاگردان ويسي دومين حذف شده ليگ برتري باشند. 

ساير نتايج 

پارسه ايرانيان يك ـ داماش گيلان ۳
سايپا شمال يك ـ مس سرچشمه صفر
ذوب آهن يك ـ ملي حفاري اهواز صفر
استقلال اهواز۲ ـ گهر دورود ۳
نيروي زميني يك ـ نفت آبادان ۳

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار