کد خبر: 500095
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۴
گزارش جوان آنلاین/در آستانه انتخابات یازدهم

جوان آنلاین-سحر رحیمی: تنها چند ماه به پايان دوره دولت دهم باقي است اما همچنان جدل بر سر سناريوي تغيير استانداران ادامه دارد هر چند كه به نظر مي رسد استانداران نيز خود به اين موضوع اذعان دارند كه جايگاهشان موقتي است اما با نزديك شدن به پايان كار دولت دهم شائبه انتخاباتي بودن اين تغييرات بيش از پيش مطرح است.

حالا نیز اما در آستانه انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، وزیر کشور در جلسه با کمیسیون امنیت ملی اعلام کرده است که تغییر استانداران ادامه خواهد یافت.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اعلام اینکه به گفته وزیر کشور در جلسه این کمیسیون، تغییر استانداران ادامه خواهد یافت، گفت : زمانی رسیدگی مجلس به تغییرات استانداران اهمیت پیدا می کند که وزیر کشور عنوان می کند من نقشی در این جا به جایی ها ندارم .

عوض حیدرپور با اشاره به محورهای سئوالات خود از وزیر کشور مبنی بر تغییرات آتی در بدنه استانداری ها، نارضایتی نمایندگان مجلس از تغییر برخی استانداران و به کارگیری افرادی که پیشتر برای حضور در انتخابات مجلس نهم از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شده اند، به عنوان استاندار، اظهارکرد: بنده در کمیسیون از پاسخ آقای نجار قانع نشدم و منتظر تصمیم کمیسیون و در نهایت هیات رئیسه برای پاسخگویی وزیر کشور در صحن علنی مجلس هستم.

وی افزود: اگرچه جا به جایی در دولت و استانداری ها جزو وظایف قانونی و از حقوق دولت است، اما انجام این تغییرات در آستانه انتخابات و همراه کردن مسائل حاشیه ای با آن، شائبه هایی را در جامعه ایجاد می کند که مسئولان امر باید نسبت به آن پاسخگو باشند.

حیدرپور در پاسخ به این سئوال که مگر غیر از جابه جایی های صورت گرفته در استانداری ها، تغییرات دیگری صورت خواهد گرفت، به مهر عنوان کرد: بنا به آنچه ما اطلاع یافته ایم و پاسخ هایی که وزیر کشور به سئوالات بنده در کمیسیون داد، جابه جایی های دیگری در استانداری ها در راه است.

وی یادآور شد: زمانی رسیدگی مجلس به تغییرات استانداران اهمیت پیدا می کند که وزیر کشور عنوان می کند من نقشی در این جا به جایی ها ندارم و بخش اعظمی از آن بر اساس تصمیماتی است که خارج از وزارتخانه گرفته می شود.

گفتنی است، در تابستانی که گذشت استانداران ۸ استان تغییر کردند و در نخستین روزهای فصل جدید نیز انتشار خبر تغییر استاندار البرز، نشان داد كه همچنان اين تغییرات در استانداری‌ها ادامه دارد و شايد يكي از انتقاداتي كه به دولت وارد است تغيير بي حساب و كتاب استانداران است كه اين امر موجب انتقاداتي از سوي برخي نمايندگان مجلس نسبت به احمدي نژاد شد اما برخي معتقدند كه دولت حق چنين اقداماتي را دارد و نمي توان مانع وي شد.

در دولت نهم نیز استانداران با رکورد ۴۹ تعویض پست مواجه بودند، وزرای کشور نیز در ردیف خود، دارای رکوردی ظاهراً تکرارنشدنی هستند. در دوران وزارت کشور «مصطفی پورمحمدی» شاهد تغییر ۳۸ استاندار بودیم و پس از سرپرستی «سیدمهدی هاشمی» بر وزارت کشور، عدد تغییرات در استان‌های کشور از ۴۰ گذر کرد.

در دوران حضور مرحوم «علی کردان» در رأس وزارت کشور و پس از آن «صادق محصولی» در این وزارتخانه، تغییرات در جایگاه استانداران به مرز ۵۰ نزدیک شد.

در دولت دهم هم از زمان تصدی «مصطفی محمدنجار» باز هم شاهد تغییرات در میان استانداران بودیم که سبب شد تا همین اوایل تابستان امسال با عبور تعداد تغییرات استانداران از مرز ۶۰، دولت‌های نهم و دهم را رکورددار تغییرات در میان استانداران کند.

اما دور جدید تغییر استانداران در تابستان امسال، رکورد تغییر استانداران در دولت محمود احمدی‌نژاد را به ۷۰ نزدیک کرد.

استارت اين تغييرات با تغيير استاندار قم آغاز شد و بعد از ان خراسان شمالی، البرز و خراسان جنوبی نیز شاهد تغییر ناگهانی استانداران بودند.

برخي منتقدان تغييرات استانداران را با توجه به اينكه ۹ ماه به انتخابات باقي است سياسي مي دانند و معتقدند اين اقدامات مشكلاتي را براي كشور به دنبال خواهد داشت.

برخی نیز دست های جریان انحرافی را در این امر دخیل می دانند که به دنبال راهی برای رسیدن به قدرت سیاسی است.

در هر حال، بر طبق گفته حیدرپور، وزیر کشور اعلام کرده که این تغییرات در سطح استانداری هابا وجود اعتراض سیاسیون، ائمه جمعه و مردم همچنان ادامه دار خواهد شد و باید منتظر ماند و دید واکنش مجلس به این اظهارات چه خواهد بود؟
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار