کد خبر: 479786
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۲۲:۰۱
ایسنا: سرهنگ علی اصغر طالبی افزود: در پی وصول یک فقره پرونده نیابتی از یکی از استان‌های غرب کشور مبنی بر جلب محکوم «ب – ب» به اتهام قتل «ک – ب» این مهم با هماهنگی اداره جرائم جنایتی پلیس آگاهی استان در دستور کار قرار گرفت.

وی بیان کرد: از آنجائی که هیچ آدرسی از محکوم علیه موجود نبود از اولیاء دم در خصوص آدرس وی تحقیق شد که مشخص شد یکی از بستگان وی در یکی از شرکت‌های ساوه مشغول به کار است که تحقیقات بصورت ویژه از طریق این یگان و اداره جرائم جنائی در دستور کار قرار گرفته شد.

طالبی بیان کرد: با شناسایی یکی از بستگان قاتل مشخص شد که محکوم علیه از سال ۱۳۵۳ اقدام به قتل کرده و سپس متواری شده و مشخصات سجلی خود را تغییر داده است.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوه تصریح کرد: پس از شناسایی محل سکونت متهم با هماهنگی قضایی، ماموران با رعایت موازین شرعی و قانونی وارد منزل متهم شده و متهم در منزل دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شد.

طالبی خاطر نشان کرد: متهم پس از اعتراف به بزه ارتکابی به مراجع قضایی دلالت داده شد و با توجه به اینکه محل جرم در یکی از استان‌های غربی‌کشور بود،بنابراین با قرار عدم‌صلاحیت در دادگستری شهرستان ساوه پرونده امر به همراه متهم به استان محل وقوع جرم منتقل شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار