کد خبر: 468620
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۰۶:۰۰
در جشنواره بين‌المللي راديو و چهارمين اجلاس جهاني صدا مطرح شد؛

مريم عرفانيان: ساعت دقيق حركت ۱۳:۱۵ بود و اتوبوس‌ها ساعت ۲۰:۱۵ به مقصد خود در مجتمع آموزشي، فرهنگي و رفاهي زيباكنار رسيدند، بنابراين تنها ۴۵ دقيقه تا آغاز مراسم افتتاحيه فرصت بود كه با توجه به تأخير ذاتي ايراني‌ها مراسم در ساعت ۲۲:۱۵ در تالار جام جم آغاز شد.
 
اولين نكته‌اي كه زمان آغاز مراسم جلب توجه مي‌كرد، حذف نورهاي سالن وفعال گذاشتن چند نور موضعي بود كه باعث شد برخي حتي تصور كنند برق رفته است. با اين حال برنامه در دكوري شلوغ به همين روال ادامه يافت و بهروز رضوي‌نژاد دبير جشنواره به عنوان اولين سخنران گفت: جشنواره بين‌المللي راديو نامي آشنا براي اهالي راديو است كه همواره خاطرات شيرين و به ياد ماندني براي شركت‌كنندگان برجاي گذاشته است.
 
من نيز به نوبه خود مقدم مهمانان از كشورهاي مختلف جهان و شهرهاي ايران را گرامي مي‌دارم و خوشبختم كه دبيرخانه جشنواره با اندوخته‌اي ارزشمند از تجربيات گرانمايه دوره‌هاي پيشين جشنواره و با راهنمايي دكتر صوفي دوازدهمين جشنواره بين‌المللي راديو را با قالبي نو و با اهدافي بزرگ طراحي كرد و حالا اين طرح به مرحله اجرا مي‌رسد. 

وي با اشاره به تشكيل شوراهاي مختلف در دبيرخانه اظهار كرد: اهداف و رويكردهاي جشنواره با توجه به چشم‌اندازهاي مدنظر تبيين شد و همچنين تدوين آيين‌نامه دو بخش روتين و رويش و بخش بين‌الملل با استانداردهاي بين‌المللي به انجام رسيد. 

همچنين داوري شبكه‌هاي نمايش و معارف جداگانه صورت گرفت و مشاغل مختلف نيز بررسي شد، به همين واسطه خوشبختانه استقبال چشمگيري از بخش بين‌الملل صورت گرفت و رشد ۱۶ درصدي در مقالات رسيده را نيز شاهد بوديم. همچنين رشد ۱۱ درصدي در بخش‌هاي ديگر نيز نمونه‌اي از اين دستاورد و حاصل ماه‌ها تلاش كميته‌هاي ده‌گانه زيرمجموعه دبيرخانه است. 

در ادامه مراسم تاكشي دكي نماينده اتحاديه راديو و تلويزيون‌هاي آسيا و اقيانوسيه روي سن آمد و گفت: از حضور در اين اجلاس خرسندم و از سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران براي در اختيار گذاشتن اين فرصت تشكر مي‌كنم. هفته گذشته در اجلاسي در توكيو بودم كه ۲۰۰ عضو در آن شركت داشت و از آينده راديو ابراز نگراني كردند. در دنياي جديد با محصولات تازه راديو رقباي بسياري دارد كه ممكن است ميزان محبوبيت آن را كم كند. 

با اين حال اميدوارم تجربياتي كه در اثر تبادل نظر در اين اجلاس و ديگر برنامه‌ها صورت خواهد گرفت، راديو نيز شكل و شمايلي مطابق عصر جديد به خود بگيرد. حرف هايي كه پس از اين محمدحسين صوفي معاون صداي سازمان صداوسيما بيان كرد، از طرفي پاسخ تاكشي دكي درباره در خطر بودن راديو بود و از سوي ديگر اغلب سخنان تكراري بود كه در نشست‌هاي امسال معاون صدا تكرار شده و او حرف تازه‌اي براي ارائه نداشت. 

وي گفت: بايد كاري كارستان در راديو بكنيم تا اين صداي ماندگار جاودان‌تر از هميشه به حيات خود ادامه دهد. ما جشنواره راديو و اجلاس صدا را با هدف ايجاد رقابت بين همكاران، ايجاد همدلي و همراهي و دستيابي به ايده‌هاي نو و خلاق و ايجاد زمينه براي ارزيابي و قضاوت آثار برگزار مي‌كنيم و تصميم داريم به اين واسطه بهتر ديدن و بهتر شناختن را آموزش دهيم. 

ايجاد تجربيات و شناخت يكديگر و زمينه‌سازي براي ارتقا و بهبود كيفيت يكي از دغدغه‌هاي ماست و ما به جذب مخاطب بيشتر و حفظ مخاطبان قبلي مي‌انديشيم. در حوزه اجلاس صدا نيز دسترسي به آخرين دستاوردهاي بشري دانشمندان و متخصصان رسانه و ارتباطات و آشنايي با افكار و انديشه‌هاي صاحبان فكر و انديشه از اهداف ما به حساب مي‌آيد. 

صوفي همسازي فركانس‌هاي راديو جمهوري اسلامي ايران را يكي از رويدادهاي مهم قلمداد و اظهار كرد: در گذشته با جابه‌جايي از يك شهر شبكه‌هاي راديويي دچار تغيير فركانس مي‌شدند اما اكنون ۲۵۰ شهر در استان‌هاي مختلف مي‌توانند با فركانس يكسان برنامه‌هاي راديو را دريافت كنند. 

همچنين برنامه‌هاي شاد ما نيز افزايش يافت و با افتتاح راديو نمايش، هنرمندان عرصه نمايشي و بسياري از مخاطبان از اين اقدام بسيار خوشحال شدند و انتشار ۲۰ عنوان كتاب در حوزه رسانه و نيز توليد و انتشار مجله راديو از اقدامات ديگر ماست، همچنين ميزان مخاطبان از ۲۷ به ۲۹ درصد، ميزان رضايتمندي از ۸۰ به ۸۳ درصد و مخاطبان راديو با تحصيلات عالي از ۳۲ به ۳۵ درصد افزايش پيدا كرده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار