کد خبر: 465169
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۶
فارس: راس بالت نوشت: "آویگدور لیبرمن" وزیر امور خارجه اسرائیل مخفی به باکو، پایتخت جمهوری آذربایجان انجام داده است.

در جریان این سفر لیبرمن با "الهام علی اف" رئیس‌جمهوری و "المار محمدیاروف" وزیر امور خارجه آذربایجان دیدار و گفت‌وگو کرده و در مراسم مربوط به بیستمین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک بین دو کشور شرکت کره است.

البته مقامات رسمی باکو این خبر را تکذیب کرده‌اند.

رسانه‌های گروهی چند روز قبل اعلام کردند که بین جمهوری آذربایجان و شرکت اسرائیلی «رافائل» توافقنامه‌ای در خصوص خرید موشک‌های ضد تانک از نوع «اسپایک-ای.آر» و «اسپایک-ال.آر» به امضاء رسیده است.

پیش از این نیز قراردادی بین طرف آذری با شرکت «البیت سیستم» اسرائیل در خصوص خرید خمپاره‌های کالیبر ۱۲۰ میلی متری از نوع «کاردوم» امضاء شده بود.

جمهوری آذربایجان از سال ۲۰۱۰ موشک‌های ضد تانک از نوع «اسپایک» را در نیروهای مسلح این کشور مورد استفاده قرار داده است.

موشک‌های ضد تانک «اسپایک» و خمپاره های «کاردوم» در سال گذشته در رژه نیروهای مسلح این کشور به نمایش گذاشته شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار