
دادگاه حکم سه عضو شورای شهر شیراز را که درسال گذشته مدتی به اتهام مالی در بازداشت بودند صادر کرد.
بنا بر این گزارش بعد از گذشت بیش از ۹ ماه از تشکیل پرونده این سه عضو شورای شهر دادگاه سعید موسوی که مدتی نیز به عنوان رئیس شورای اسلامی شیراز سکاندار این شورا بود، به سه سال حبس و اخراج از شورای اسلامی این شهر محکوم شد. جرایم وی گرفتن رشوه و جمعآوری اموال نامشروع توسط پیمانکاران و شرکتهای طرف قرارداد شهرداری شیراز اعلام شده است.
دیگر عضو محکوم شده شورای اسلامی شیراز فاطمه هوشمند است که وی نیز به جرم گرفتن رشوه و جمعآوری اموال نامشروع توسط برخی از پیمانکاران و شرکتهای طرف قرارداد شهرداری شیراز به ۱۸ ماه حبس و اخراج از شورای اسلامی شهر شیراز از جانب مراجع قضایی محکوم شده است. همچنین سید کاظم دستغیب را تبرئه کرد.
زحمتکش رئیس شورای شهر در گفت و گو با شیرازنا ضمن تایید این خبر رای صادر شده را رای اولیه خواند و گفت: با توجه به بدوی بودن دادگاه این رای در صورت اعتراض قابل تجدید نظر است.
لازم به ذکر است بهمن ماه ۸۹ موسوی، هوشمند و دستغیب سه عضو شورای شهر شیراز از سوی نهاد های امنیتی به دلیل برخی مسائل اقتصادی بازداشت شدند.
بعد از آن حجت الاسلام بانشی دادستان وقت شیراز در مورد بازداشت و پرونده این سه عضو شورای شهر گفت: در این پرونده اتهامات مالی متوجه ۳ نفر از اعضای شورای شهر است که هم اکنون مراحل تکمیل مقدماتی را طی میکند.
وی ادامه داد: یک نفر از اعضای شورای شهر با قرار وثیقه ۲/۱ میلیارد تومانی و ۲ نفر با قید قرار کفالت آزاد هستند تا پرونده مراحل خود را طی کند.
همچنین شنیده شده که نهاد های امنیتی به سه متهم پرونده شورای شهر توصیه کرده بودند که در جلسات شورا تا مشخص شدن پرونده شرکت نکنند.