کد خبر: 455931
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۳
معاون استاندار اردبیل خبر داد؛
 با برنامه‌ریزی‌های و تمهیدات اندیشیده شده امسال ۱۱ هزار اشتغال از محل مشاغل خانگی ایجاد می‌شود.
مهدی مهدی‌زاده  معاون برنامه‌ریزی استاندار اردبیل با اظهارجملات فوق گفت: بخشی از این فرصت اشتغال که حدود ۵ هزار نفر است ایجاد شده و انتظار داریم تا پایان امسال نیز با سرعت گرفتن کار پرداخت تسهیلات در بانک‌ها تمامی این فرصت‌های شغلی تحقق پیدا کند.
معاون برنامه‌ریزی استاندار اردبیل، اشتغال خانگی را از جمله اشتغال‌های پایدار و دارای ویژگی خاص اعم از هزینه کمتر و سودآوری بیشتر توصیف کرد و گفت: استان اردبیل با معرفی رشته‌های مختلف اشتغال خانگی از علاقمندان بسیاری برخوردار بوده به طوری که زنان خانه‌دار تمایل بیشتری را به این کار به ویژه در حوزه صنایع دستی و هنرهای خانگی داشته‌اند.
این مسئول شکل‌گیری چنین مشاغلی را به منفعت تقویت نظام اقتصادی خانواده‌ها اعلام کرد و ابراز داشت: تمام بانک‌ها با دستور صریح استاندار اردبیل موظف شدند در کمترین فرصت و به شکل کامل تسهیلات مربوط به مشاغل خانگی را پرداخت کنند.
مهدی‌زاده سهم اعتباری استان را در این ارتباط بیش از ۴۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: در این زمینه بخشنامه‌های مصوب و مورد نیاز برای پرداخت تسهیلات متقاضیان به بانک‌های عامل ارسال شده است.
وی همچنین به مصوبه اخیر شورای اشتغال و سرمایه‌گذاری استان در پرداخت مانده تسهیلات اعتبارات بنگاه‌های زودبازده اشاره کرد و گفت: بانک‌ها با تزریق اعتبار از سوی دولت در این زمینه موظف هستند این مانده تسهیلات را که مربوط به پنج سال گذشته است با اولویت طرح‌های نیمه تمام و سرمایه در گردش پرداخت کنند.
معاون برنامه‌ریزی استاندار اردبیل رقم این اعتبار را حدود ۶ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و اظهار داشت: بانک‌های عامل موظف هستند تا پایان امسال با اولویت‌های یاد شده و با هدف تکمیل طرح‌های نیمه تمام این میزان تسهیلات را به متقاضیان واجد شرایط پرداخت کنند.
وی به محدودیت بانک‌ها در پذیرش طرح‌های جدید آن هم به شکل طرح تولیدی و اقتصادی بزرگ اشاره کرد و گفت: در استان و شهرهایی همچون نمین به دلیل برخوردار بودن از موقعیت‌ها و امتیازات کشاورزی،‌ صنعتی و گردشگری می‌توانیم به سرعت بر مشکل و معضل بیکاری غلبه کرده و با تحرک منطقه ویژه اقتصادی به ارزش افزوده و افزون شدن ثروت منطقه‌ای کمک کنیم.
مهدی‌زاده شهرستان نمین را یکی از قطب‌های اصلی تولید محصولات صنایع دستی برشمرد و از شرکت‌های تعاونی در این ارتباط خواست در راه‌اندازی شهرک تولید و عرضه صنایع دستی همت کنند.
انتهای پیام/
ـــــــــــــــــــــــ

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار