کد خبر: 455796
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۹
به گزارش فارس، یک مقام رسمی سوریه امروز اعلام کرد که افراد مسلح تروریست در شمال شرق سوریه یک نیروی امنیتی را به همراه همسر برادر و دو کودک برادر وی را ترور کردند.

این مقام رسمی به خبرگزاری یونایتدپرس آمریکا اعلام کرد: گروهکی تروریستی مسلحی امروز یک نیروی امنیتی را به همراه همسر برادر و کودکان ۵ و ۱۵ ساله او را در شهر القامشلی در شمال شرق سوریه ترور کردند.

وی اعلام کرد: این نیروی امنیتی که هدف اصابت ۳۵ گلوله قرار گرفت به بیمارستان منتقل شد. کودک ۵ ساله هم از ناحیه سر مورد اصابت قرار گرفت که بخش‌هایی از سر و مغز وی متلاشی شد.

بنا بر اعلام این خبرگزاری، شهر قامشلی از آغاز اعتراضات مسلحانه در سوریه شاهد برخی ناامنی‌ها و فعالیت گروهک‌های مسلح تروریستی است.

افراد تروریست تاکنون شخصیت‌های دیگری از جمله اساتید دانشگاه و یک دانشمند هسته‌ای سوریه و فرزند مفتی ارشد سوریه را پیش از این ترور کرده بودند.

فیصل مقداد معاون وزیر خارجه سوریه چندی پیش اعلام کرد که گروهک‌های مسلح تاکنون بیش از ۱۲۰۰ نیروی امنیتی و پلیس سوریه را کشته‌اند.

انتهای پیام/.++

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار