کد خبر: 455752
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۳
استاندار اصفهان خبر داد:
 تا کنون ۶۶۹ طرح از ۷۷۲ طرح مصوبات سفر ریاست جمهوری به  استان اصفهان به مرحله اجرا درآمده است.
علیرضا ذاکر اصفهانی استاندار اصفهان  اظهار داشت: حضور مسئولان در میان مردم منطقه ۱۴ اصفهان تنها به واسطه دیدار با اهالی صورت گرفته تا از نزدیک به مشکلات نگاه شود تا شاید بتوان تأثیرات جدی‌تری برای بررسی مشکلات داشت.
وی تصریح کرد: امیدواریم با وجود تنگناهای مالی موجود بتوانیم به حل مشکلات مردم این منطقه بپردازیم.
استاندار اصفهان با محور قرار دادن شرایط عمومی استان گفت: شرایط عمومی اصفهان از هر لحاظ دارای شرایط مطلوبی است البته بعضی از مناطق از جمله دارک و حصه که مشکلات مزمن و مفرطی را داشته که عمده این مشکلات و معضلات ریشه در گذشته دارد و هم اکنون بر وسعت آن افزوده شده است.
وی یادآور شد: ما مناطقی را در بیرون از کلانشهر اصفهان داریم که شاید شرایط عمومی آنها نسبت به برخی از مناطق اصفهان بهتر باشد که همین امر سبب مهاجرت‌های معکوس به این مناطق شده است.
ذاکر اصفهانی با اشاره به اینکه وظیفه دولت حرکت در چهارچوب عدالت خواهی و عدالت محوی در اجرای تمام طرح‌های عمرانی است، بیان داشت: در مناطق زینبیه و دارک و قسمت‌های کم برخوردار این مهم صورت گرفته است.
وی تعداد مصوبات رئیس جمهور در سه سفر اخیر را ۷۷۲ مورد دانست و ادامه داد: تعداد کل مصوبه‌های ابلاغ شده در سه سفر اخیر رئیس جمهور به استان اصفهان ۷۷۲ مورد بوده که از این تعداد ۶۶۹ مصوبه اجرایی شده است.
استاندار اصفهان افزود: البته امیدوار بودیم تا کنون تمامی مصوبات اجرایی شده باشد اما به دلیل محدودیت‌های مالی این کار صورت نپذیرفت و از میان مصوبات ۸۷درصد آن اجرایی شد که از این میزان ۴۷درصد آن که شامل ۳۶۲ طرح است به اتمام رسیده است.
وی اضافه کرد: میانگین پیشرفت فیزیکی مصوبات اجرایی شده ۶۸درصد و میانگین پیشرفت فیزیکی کل مصوبات ۵۸درصد است.
ذاکراصفهانی با اشاره به اجرای طرح‌های عمرانی در سال‌های گذشته بیان داشت: اگر به طرح‌های پنج سال پیش تا کنون دیدی کلی داشته باشیم می‌توان باور داشت که پیشرفت طرح‌های عمرانی نسبت به سال‌های گذشته رشدی باور نکردنی داشته است که در باب مثال می‌توان به یک هزار و ۳۰۰ کیلومتر طرح‌های گاز رسانی اشاره کرد.
وی ادامه داد: در گذشته تنها ۲۳۵ شهر و روستا از نعمت گاز برخوردار بودند در حالی که هم اکنون به هزار شهر و روستا گاز رسانی انجام شده و ۲۷۰ شهر و روستا دیگر در دست اجراست.
استاندار اصفهان اظهار داشت: در بحث صنایع تا پیش از دولت نهم و دهمیک هزار و ۲۷۰ مرکز صنعتی جاری گاز رسانی شده بودند و هم اکنون به چهار هزار و ۸۰۰ مرکز صنعتی گاز رسانی انجام شده است.
وی در تکمیل صحبت‌های خود گفت: در گذشته هشت ایستگاه CNG در سطح استان اصفهان فعال بود که در حال حاضر این ایستگاه‌ها به ۱۴۰ ایستگاه رسیدند و در ادامه فعالیت‌ها ۲۰ ایستگاه در دست اجرا داریم.
ذاکر اصفهانی مشکلات منطقه از جمله آسفالت معابر، نبود فرهنگسرا، ورزشگاه و درمانگاه را مورد بحث قرار داد و بیان داشت: شهردار و شورای شهر اصفهان در ارتباط با آسفالت معابر و کوچه‌ها قول مساعدت داده‌اند و استانداری نیز برای بحث مالی و عمرانی در این کار پیشگام است.
وی اضافه کرد: با اختصاص زمین ۴چهار هزار متری از سوی شهرداری ساخت سالن ورزش را در منطقه دارک در دستور کار قرار می‌دهیم و استانداری نیز مسائل مالی آن را با اختصاص یک میلیارد تومان اعتبار برطرف می‌کند.
استاندار اصفهان تصریح کرد: برای احداث بانک، پایگاه بسیج، تکمیل بیمارستان، تکمیل و تعمیر شبکه فاضلاب، کیوسک نیروی انتظامی نیز اعتباراتی فراهم شده که نسبت به آن اقدام می‌شود؛ همچنین برای ایجاد مشاغل خانگی ما آماده ارائه تسهیلات برای مردم این منطقه هستیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار