کد خبر: 455556
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۵
مديران: مترو در برابر زلزله ۸ ريشتري مقاوم است
علي تهراني‌فرد /مدتي است كه در چند ايستگاه اصلي مترو پايتخت، در ورودي‌هاي ايستگاه از سقف مترو آب چكه مي‌كند. اين در حالي است كه چكه كردن‌هاي مداوم آب و تشديد اين وضعيت در روزهاي باراني، باعث ايجاد مشكلات گوناگوني در تردد مسافران مترو و نارضايتي شهروندان شده است. علاوه بر اين، مسافراني كه اين روزها از ايستگاه مترو دروازه دولت براي سوار شدن به خط يك مترو استفاده مي‌كنند، با صحنه هايي از آب و گل و سطل هايي براي جمع آوري چكه‌هاي آب مواجه مي‌شوند. 

درهفته‌هاي گذشته همزمان با بارندگي‌هاي متناوب درپايتخت، مسافران و شهرونداني كه از مترو و به ويژه ايستگاه‌هاي واقع درخط يك استفاده مي‌كردند، دركمال ناباوري با صحنه هايي از ريزش آب از سقف ايستگاه‌ها و محل گذر مسافر مواجه شدند. 

جالب اينجاست كه ريزش‌هاي آب همزمان با تشديد بارش‌ها در پايتخت افزايش يافته است و مسئولان ايستگاه‌ها براي جمع آوري آب، از سطل‌هاي پلاستيكي استفاده مي‌كنند! 

شركت مترو چكه آب را تأييد كرد
اما در پي تماس‌هاي مكررتعدادي از شهروندان با گروه اجتماعي روزنامه جوان و گلايه از اين وضعيت، اين موضوع را از طريق روابط عمومي شركت بهره برداري متروي تهران پيگيري كرديم. مديران شركت مترو ضمن تأييد اين خبر علت اصلي آن را افرايش بارندگي‌هاي دو هفته گذشته و چكه آب در اثر نفوذ باران به آسفالت‌ها اعلام كردند.
 در ادامه پيگيري‌ها مشخص شد كه مديران مترو در جريان اين موضوع بوده‌اند و در حاضر هم در حال برطرف كردن اين مشكل در ايستگاه‌ها هستند. اين وضعيت هر چه بود، در روزهاي آينده با توجه به اقداماتي كه شركت بهره برداري مترو انجام خواهد داد، به پايان مي‌رسد.

چرا از متروي مقاوم آب مي‌چكد؟ 
در چند سال گذشته مديران مترو همواره در سخنراني‌ها و همايش‌هاي گوناگون اعلام كرده‌اند كه مترو تهران در برابر هرگونه تهديدات طبيعي از جمله سيل، زلزله يا هر موردي كه باعث خسارات طبيعي شود، مقاوم است و جاي هيچ نگراني وجود ندارد. با وجود همه زحمات و اقداماتي كه در سال‌هاي گذشته براي توسعه مترو انجام شده است، اين روزها به نظر مي‌رسد ايستگاه‌هاي مترو در برابر برخي از تهديدات محيطي آسيب‌پذير هستند. زماني كه به دليل يك بارش طبيعي، در برخي از ايستگاه‌هاي مترو شاهد ريزش آب باشيم، چه اميد است كه اين ايستگاه‌ها در برابر زلزله‌اي با قدرت هشت ريشتر مقاوم باشد! 

البته آن روي ماجرا را هم بايد مد نظر داشت، شايد اگر دولت يارانه مترو را پرداخت مي‌كرد و همكاري لازم را با مديريت شهري در پيش مي‌گرفت، ايستگاه‌ها با كيفيت بهتري ساخته مي‌شدند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار