کد خبر: 455483
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۲
عضو شوراي شهر مشهد:
 يكي از آموزش هاي شهروندي، آموزش مردم در مسئله پرداخت عوارض است.
جواد داوودآبادي عضو شوراي اسلامي شهر مشهد با بيان اين مطلب اظهار داشت: اگر آموزش هاي لازم در خصوص پرداخت عوارض به مردم داده شود و مردم بدانند كه اين عوارض پرداختي در چه راه هايي هزينه مي شود به طور حتم اقدام به پرداخت آن خواهند كرد.
وي با بيان اينكه مردم بايد بدانند كه پرداخت عوارض يك تكليف و باور شرعي است، افزود: اين مسئله بايد به عنوان يك وظيفه عمومي و يك تكليف شرعي مطرح شود تا مردم همانند قبوض آب، برق، گاز و تلفن اقدام به پرداخت عوارض نمايند.
داوودآبادي ادامه داد: يكي از آموزش هاي شهروندي بايد درهمين مسئله پرداخت عوارض صورت بگيرد و زمينه آن توسط شهرداري و شوراي شهر ايجاد و آنان الزام پرداخت عوارض را به مردم آموزش دهند.
عضو شوراي اسلامي شهر مشهد با بيان اينكه اين مسئله نيازمند فرهنگسازي و يك آموزش منطقي است، تصريح كرد: با توجه به اينكه ضمانت اجرايي خاصي در اين خصوص وجود ندارد تنها از طريق آموزش كه مهمترين اصل براي پرداخت است، مي توان مردم را مجاب به اينكار كرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار