کد خبر: 455308
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۵
مدیرکل راه و ترابری استان اردبیل:
مدیرکل راه و ترابری استان اردبیل مشکل عمده جاده‌های مواصلاتی استان به ویژه گردنه‌ها را تردد سواری‌ها و تریلی‌های بدون زنجیر عنوان کرد.
محمد کریم هدایتی  در گفتگو با خبرنگار جوان در اردبیل اظهار داشت: در تردد اتوبوس‌ها با مشکلی مواجه نیستیم اما اغلب مشکلات ما تردد خودروهای سبک همچون پراید و برخی تریلی‌های فاقد زنجیر چرخ است که سبب می‌شود ساعت‌ها با مشکل بار ترافیکی و عبور و مرور مواجه شویم.
وی با انتقاد تردد خودروهای سبکی همچون پراید در محورهای برفگیر استان به ویژه در ایام بارش برف، خاطرنشان کرد: از پلیس راه انتظار داریم از تردد این خودروها به ویژه خودروی پراید بدون تجهیزات زمستانی خودداری کرده و اجازه تردد آنها را در جاده های کوهستانی ندهند چرا که حرکت کند و گاه مشکل آفرین آنها سبب می‌شود در جاده‌های اصلی با ترافیک سنگین و کندی تردد مواجه شویم.
این مسئول بحث آموزش را نیز مهم ارزیابی کرد و افزود: از صدا و سیما رسانه‌ها و آموزش و پرورش درخواست کردیم با یک همت جمعی به گونه‌ای فعالیت کنند تا رانندگان بتوانند با آموزش و اطلاع‌رسانی مناسب، فراگیر و به موقع مقررات راهنمایی و رانندگی را به شایستگی مد نظر و مورد توجه قرار دهند
وی در ادامه به هزینه‌های سنگین نگهداری وسایط نقلیه سنگین و همچین تامین گازوییل و سوخت مورد نیاز آنها اشاره کرد و افزود: اغلب خودروهای ما از زنجیر چرخ مستهلک استفاده می‌کنند و عمر بسیاری از تجهیزات زمستانی آنها تمام شده که ما در این زمینه به نوسازی ناوگان و برخی تجهیزات زمستانی خودروها نیاز داریم.
این مسئول ابراز داشت: ما به عنوان سرباز نظام اسلامی در عرصه‌ها و صحنه‌ها حاضر هستیم اما سرباز به اسلحه و مهماتی نیاز دارد تا بتواند تا در عرصه فعالیت خود موفق عمل کند
هدایتی ادای تکلیف را مهمترین اولویت و همراهی با سایر دستگاه‌ها را نیز به عنوان کار مطلوب ارزیابی کرد و افزود: در اغلب گردنه‌های صعب‌العبور استان به ویژه گردنه حیران صایین و اسالم به دلیل کولاک و برف سنگین به و حضور ۲۴ ساعته ماموران راهداری نیاز داریم تا بتوانیم این مسیرها را باز نگهداریم.
مدیرکل راه و ترابری استان اردبیل گفت: در دو محور صعب‌‌العبور و برف‌گیر حیران و صایین ۹۹ درصد کندی تردد و مسدودیت‌ها به دلیل حرکت خودروهای بدون زنجیر چرخ است.
مدیرکل راه و ترابری استان اردبیل در ادامه به کاهش مصرف نمک در جاده‌ها تاکید کرد و افزود: نباید با هر بارشی از نمک برای باز کردن جاده‌ها استفاده کرد.
هدایتی تصریح کرد: نمک ابنیه‌های ما را با مشکل جدی مواجه کرده و عمر آنها را به حداقل می‌رساند و علاوه بر آسیب‌های جاده‌ای برای محیط زیست نیز مشکلاتی را به همراه دارد.
این مسئول ادامه داد: برای برف‌روبی نیاز به استفاده از تکنولوژی‌های نوین به ویژه بهره‌برداری از لاستیک‌های برفی و یخی داریم که همه خودروها باید از این لاستیک‌ها استفاده کنند تا میزان نمک پاشی در جاده‌ها به حداقل برسد.
مدیرکل راه و ترابری استان اردبیل ضرورت تامین اعتبار لازم برای پرداخت حق ماموریت و اضافه‌کار ماموران راهداری را خاطرنشان کرد و افزود: به دلیل سنگینی کار نیازمند حمایت از راهداران هستیم تا بتوانیم آنها را ترغیب به انجام ماموریت و کار حرفه‌ای و شایسته بکنیم.
وی بیان داشت: ما ۳۵۵ نفر پرسنل خود را در ایام زمستان در محورهای مواصلاتی مختلف به کار گیری می‌کنیم و بیش از هفت ماه است که اضافه کار و ماموریت آنها پرداخت نشده در حالی که اگر این پرداخت‌ها انجام شود آنها با رغبت و علاقمندی بیشتر پای کار حاضر بوده و به امدادرسانی و بازگشایی جاده‌ها اقدام می‌کنند.
انتهای پیام/
ــــــــــــــــ
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار