کد خبر: 455305
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۳
در جشنواره کشوری تولید محتوای الکترونیکی ؛
 معلمان و هنرجویان آموزش و پرورش استان اردبیل رتبه سوم کشوری پنجمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی را کسب کردند.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار داشت: حضور اردبیل در چنین جشنواره‌هایی قدرت و ظرفیت علمی این استان را نشان می‌دهد.
کلام‌الله صفری با بیان اینکه این حضور افتخار آمیز باید همه ساله در جشنواره‌های کشوی و حتی جهانی تکرار شود افزود: استعداد و ظرفیت علمی استان اردبیل بر کسی پوشیده نیست و به نظر می‌رسد با اندکی توجه و پرداخت می‌توان رتبه‌های متعدد فراوان علمی را نیز کسب کرد.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش استان اردبیل جزو دستگاه‌های برتر پژوهشی در این استان شناخته شده است، بیان داشت: توجه جدی به معلمان پژوهند و دانش‌آموزان پژوهشگر می‌تواند زمینه تولید فراوان علم را در استان فراهم آورد.
این مسئول همچنین در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به معلمان و هنرجویان افتخار آفرین گفت: تولیدات شمار می‌تواند به عنوان یک منبع و مرجع درسی در اختیار علاقمندان قرار گیرد بنابراین شایسته است با دقت و توجه و با مد نظر قرار دادن مبانی و معارف علوم اسلامی نسبت به تولید محتواهای علمی و الکترونیکی اقدام کنید.
این مسئول با قدردانی از این معلمان و دانش‌آموزان در دست‌یابی به جایگاه شایسته علمی و فناوری، جامعه فرهنگیان و دانش آموزان استان را به آمادگی بیشتر برای حضور در ششمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی فرا خواند.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، در پنجمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی ناصر عبدی آموزگار منطقه اصلاندوز با تولید و ارائه درس‌افزار آموزشی علوم تجربی پایه چهارم ابتدایی، حسین جنگی آموزگار شهرستان پارس‌آباد با تولید و ارائه نرم افزار قرآنی و پرورشی و فاطمه جنگی هنرجوی رشته رایانه شهرستان پارس‌آباد با تولید و ارائه نرم‌افزار آموزشی قرآن و نهج‌البلاغه هر یک به صورت مجزا با کسب رتبه سوم کشوری، تندیس ویژه جشنواره را به همراه جایزه و لوح تقدیر از وزیر آموزش و پرورش دریافت کردند.
انتهای پیام/
ــــــــــــــــــ
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار