کد خبر: 455303
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۵
در یزد برگزار شد؛
ششمین همایش سراسری «مدیران هنری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس» با محور طراحی چیدمان هنری مراکز فرهنگی دفاع مقدس که در تمام استان‌‌های کشور ساخته می‌شود، در استان یزد برگزار شد.
در اين همایش غلامحسین دشتی معاون سیاسی و امنیتی استانداری یزد با اشاره به اینکه یکی از مواردی که باعث شده قیام امام حسین (ع) و عاشورا تاکنون در بین مردم جایگاه ویژه ای داشته باشد گفت : ارائه آن مفاهیم از طریق هنری بوده و مطمئنا هنر در پیشبرد فرهنگ غنی و متعالی دفاع مقدس می تواند بسیار تاثیرگذار باشد.
در ادامه برنامه افتتاحیه مدیران هنری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استانها به دیدار نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد رفتند.
در روز دوم همایش «محمدرضا اسلام‌لو» به موضوع فیلم مستند و سینما، «امیرعلی جوادیان» از عکاسان حرفه‌ای دفاع مقدس به موضوع عکس و آثار تجسمی، «دکتر حسین مهدوی‌پور» و «دکتر محسن عباسی»‌ از اساتید هیات علمی دانشگاه معماری یزد به موضوعات موزه‌های جنگ سراسر دنیا، تفاوت موزه جنگ با موزه دفاع مقدس و چیدمان هنری موزه‌های دفاع مقدس پرداختند و علاوه بر بررسی آسیب‌هایی که مقوله هنر در دفاع مقدس را تهيد مي كند، راهكارهاي بسيار خوبي ارائه دادند.
سردار سیدمحمد باقرزاده رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در این همایش مباحثی پیرامون هنر و تأثیرگذاری آن در اشاعه فرهنگ دفاع مقدس و ساخت مراکز فرهنگی دفاع مقدس در استان‌ها و دغدفه های خود در این زمینه را مطرح کردند.
در روز سوم همایش، بازدید میدانی از نقاط مختلف استان یزد که نمادی از معماری سنتی، ملی و مذهبی است انجام گرفت.
گفتني است، ساخت مراکز فرهنگی و باغ موزه های دفاع مقدس به عنوان مکان سیاحتی و زیارتی با هدف تبیین فرهنگ دفاع مقدس در تمام استان‌های کشور با قرار گرفتن در ردیف بودجه دولت، در حال طراحی، ساخت یا چیدمان توسط بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار