کد خبر: 455214
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۸
به گزارش فارس به نقل از الجزیره انگلیسی، پس از آنکه شهردار لس‌آنجلس اعلام کرد که وجود اردوگاه معترضین در این شهر مخالف با قوانین بهداشتی و رفاهی بوده و منجر به آسیب رساندن به چمنزارها می‌شود، لذا معترضین باید تا دوشنبه اروگاه خود را تخلیه کنند، معترضین ضدسرمایه‌داری در این شهر همچنان اعلام کرده‌اند که موضع خود را حفظ می‌کنند.

"آنتونیو ویلارایگوسا" شهردار لس‌آنجلس که پیش‌تر حمایت خود را از قیام تسخیر لس‌آنجلس اعلام کرده بود و گفته بود که معترضین توانسته‌اند "وجدان آمریکا را بیدار کنند"، اکنون می‌گوید که محوطه چمن بیرون از مجموعه اداری شهرداری و شورای شهر لس‌آنجلس نیاز به بازپروری دارد و باید تخلیه شود.

وی توضیح نداد که چمن مهم‌تر است یا بیداری وجدان آمریکا؟! تا ساعت یک دقیقه بامداد روز دوشنبه به مردم معترض فرصت داده شده است تا اردوگاه خود را ترک کنند.

یکی از معترضین در این خصوص می‌گوید: من از حرف‌های شهردار چنین می‌فهمم که ارزش چمن از مردم بیشتر است!

معترضین تاکید کرده‌اند که ۴۸۵ چادر خود را از اردوگاه برنخواهند چید و در چنین حالتی احتمال می رود سحرکاه دوشنبه به وقت محلی، لس آنجلس شاهد درگیری مامورین پلیس با مردم باشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار