کد خبر: 452671
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۱
امام جمعه شیراز:
شیراز – خبرنگار جوان
آیت‌الله اسدالله ایمانی در مراسم همایش ائمه جمعه استان فارس اظهار داشت: وظیفه متولیان و دستگاه‌های اجرایی، ایجاد وحدت، همدلی و تعامل حول محور ولایت فقیه است.
ایمانی خاطرنشان کرد: در آستانه انتخابات عده‌ای فریب خورده داخلی و خارجی با استفاده از ابزار زر و زور و تزویر در صدد خدشه‌دار کردن فضای انتخاباتی در کشور هستند.
وی اضافه کرد: مسئولان و اقشار جامعه با وفاق و همدلی باید مراقب توطئه‌های دشمنان بوده تا شاهد انتخاب آزاد و بدون التهاب در کشور باشیم.
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری در مورد اهمیت حوزه‌های علمیه در تربیت و تعلیم گفت: در حوزه باید فعالیت‌ها به صورت مبنایی باشد و از روش‌های ساده و بدون برنامه و مطالعه خودداری شود.
امام جمعه شیراز اظهار داشت: عالم و روحانی باید متصل به ولایت فقیه و در حوزۀ ولایت، تربیت و رشد کند.
ایمانی اضافه کرد: نخستین تربیت شده حوزه پیامبر (ص) اسلام و سپس خاندان اهل بیت (ع) بوده است.
وی تصریح کرد: اگر اهداف و برنامه‌های تربیتی، دینی و مذهبی در سمت و سوی ولایت و رهبری نباشد بلایی غیر قابل جبران نازل می‌شود.
وی ادامه داد: حوزه‌های علمیه از ابتدای تشکیل به صورت مردمی اداره شده‌اند و تنها نباید از امکانات و تجهیزات دولتی استفاده کرد.
نمایندۀ ولی فقیه در استان فارس از تشکیل شورای فرهنگ عمومی حوزه‌ها خبر داد و افزود: مسائل فرهنگی و مذهبی باید با هماهنگی مرکز استان طراحی و اجرا شود.
وی با تأکید بر اینکه نباید شاهد ساختارشکنی و ایجاد موانع در برابر توسعه‌های عمرانی، اجتماعی و فرهنگی باشیم افزود: با درایت و دوراندیشی روحانیان و دیگر دستگاه‌های اجرایی این استان باید فضایی ایجاد شود تا فارس به قله‌های پیشرفت‌های علمی، تولیدی و اقتصادی دست یابد.
امام جمعه شیراز در ادامه سخنان خود گفت: این استان نیاز به صنعتی شدن دارد و برای اجرایی شدن آن باید از تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌های کارشناسان استفاده بهینه شود.
ایمانی با اشاره به اینکه عده‌ای حاضر به سرریز شدن توسعه و فعالیت‌های اقتصادی و عمرانی به دیگر استان‌ها نیستند، گفت: باید شرایطی برای بهتر شدن زیرساخت‌های صنعتی این استان فراهم شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار