کد خبر: 452667
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۳
شیراز – خبرنگار جوان
محمدتقی زمانیان در حاشیه همایش مشترک دهیاران و شوراهای اسلامی بخش‌های استان فارس در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر پتروشیمی‌های شهرستان‌های کازرون، ممسنی، فسا، داراب و جهرم فعال بوده و مراحل مقدماتی آن‌ها پایان یافته و در مرحله پی‌ریزی ینای پتروشیمی‌ها هستند.
زمانیان بیان داشت: پتروشیمی فیروزآباد نیز شرکت آن تشکیل شده و در آستانه آغاز فعالیت‌های اجرایی است.
وی ابراز داشت: مابقی پتروشیمی‌های این استان نیز در حال تشکیل شرکت و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی هستند.
معاون برنامه‌ریزی استانداری فارس بیان داشت: معتقدیم قبل از اجرای طرح‌های بزرگ اقتصادی باید مطالعه صورت گیرد و با ایجاد زیرساخت‌های لازم اجرای آن آغاز شود.
زمانیان تصرح کرد: اگر یک طرحی توجیه اقتصادی داشته باشد باید آن را اجرا کنیم نه اینکه موارد اقتصادی آن را مورد توجه قرار نداده و بخواهیم اجرایی شود.
معاون استاندار فارس خاطرنشان کرد: بسیاری از طرح‌ها در استان فارس به صورت عجله‌ای تصویب شده و این در حالی است که هنوز زیرساخت‌های لازم برای اجرایی شدن آن‌ها وجود ندارد.
زمانینان در بخش دیگری از سخنان خود به اعتبارات عمرانی امسال استان فارس اشاره کرد و ابراز داشت: تاکنون ۴۵ درصد از این اعتبارات تخصیص یافته که به دنبال جذب مابقی آن هستیم.
وی در مورد اعتبارات سال ۹۱ و تخصیص آن نیز خاطرنشان کرد: با تعامل خوبی که بین نمایندگان و مسئولان استان فارس صورت گرفته در حال رایزنی برای جذب اعتبارات بیشتری در لایحه بودجه سال آینده نسبت به سال گذشته هستیم.
وی ادامه داد: برخی از طرح‌های ملی نیازمند تخصیص اعتبار هستند که موافقت وزیران مربوطه را نیز برای جذب اعتبارات گرفته‌ایم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار