کد خبر: 452608
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۰
رييس سازمان امور جوانان هلال احمر كشور در حاشيه سفر به يزد با  بيان اينكه اين ميزان در مقايسه با مدت مشابه پارسال ۱۰ درصد رشد داشته است، گفت: افزايش حضور جوانان در فعاليت هاي هلال احمر گوياي اقبال به اين سازمان است .
محمد جعفريان اظهار داشت : سازمان جوانان هلال احمر در همه مناطق كشور برنامه هاي مخنلف فرهنگي و امدادي گسترده اي را پيش بيني كرده است .
وي با اشاره به اینکه فراهم كردن زمينه حضور فعال جوانان عضو در برنامه هاي مختلف فرهنگي ، اجتماعي و امدادي از اهم برنامه هاي هلال احمر است ، افزود: سازمان جوانان جمعيت هلال احمر در راستاي ساماندهي فرصت ها و توانمندي هاي اعضا و داوطلبين جوان و بكارگيري مناسب آنان جهت ارايه خدمات امدادي و عام المنفعه به ايجاد هماهنگي و انسجام و تقسيم وظايف به منظور كارآمدي بيشتر اعضا و داوطلبان خود مي پردازد.
رييس سازمان جوانان هلال احمر ادامه داد : جلب مشاركت جوانان در همراهي با جمعيت هلال احمر و تحقق اهداف مختلف امدادي همواره با جديت پيگيري مي شود.
جعفريان فرهنگ سازي در زمينه انجام خدمات داوطلبانه و امدادي در همه افراد و گروه هاي سني را از برنامه هاي سازمان جوانان عنوان كرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار