کد خبر: 452570
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۳
فرماندار خلخال:
فرماندار شهرستان خلخال گفت با بهره‌برداری از پروژه‌های راهسازی در آینده نزدیک شهرستان خلخال به چهار راه ارتباطی استان اردبیل تبدیل می‌شود.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، ذبيح الله عبداللهي  اظهار داشت: با تكميل و بهره‌برداري از اين پروژه‌ها در آينده نزديك خلخال به چهارراه ارتباطي استان اردبيل تبديل شده و مردم شهرستان از مزايايي آن از جمله رونق اقتصادي منطقه، توسعه صنعت گردشگري و كاهش زمان مسافرت‌ها به مركز كشور بهره‌مند خواهند شد.
عبداللهي تاكيد كرد: هم اكنون پروژه‌هاي راه خلخال- فيروزآباد، خلخال- درام، و خلخال - پونل در حال احداث بوده و با پايان يافتن عمليات آسفالت جاده خلخال- پونل اين راه براي بهره برداري آماده مي‌شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از آغاز عمليات اجرايي دومين مجتمع آبرساني شهرستان خلخال با تخصيص ۹ ميليارد و ۶۰۰ ميليون ريال اعتبار خبر داد.
این مسئول بیان داشت: كار مطالعات ساخت دومين مجتمع آبرساني روستاي خلخال واقع در روستاي برندق از توابع بخش خورش رستم خلخال نيز با تخصيص ۹ ميليارد و ۶۰۰ ميليون ريال اعتبار از محل اعتبارات ملي ماه آينده آغاز و با تكميل و بهره‌برداري از اين پروژه ۲۰ روستاي كم آب منطقه از آب اين مجتمع بهره‌مند خواهند شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: با توجه به آغاز زودهنگام تبليغات انتخاباتي توسط برخي از نامزدهاي احتمالي مجلس نهم در خلخال استفاده از خودرو و يا هرگونه وسيله دولتي توسط هر شخص در هر پست و مقامي ممنوع بوده و با متخلفين به شدت برخورد خواهد شد.
فرماندار خلخال گفت: با نزديك شدن به زمان برگزاري انتخابات مجلس همه مسئولين اجرايي بايد مراقب باشند تا ناخواسته در جهت جريان‌هاي تبليغات انتخاباتي قرار نگيرند.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، عبداللهي حضور به موقع در جلسات، داشتن نظم و انضباط كاري، عدم استفاده از خوردوهاي دولتي براي كارهاي شخصي و ارايه گزارش عملكرد در جلسات شوراي اداري را از جمله وظايف مهم مسئولان اجرايي دانست و خواستار تلاش روساي ادارات خلخال برای حل مشكلات مردم، جذب به موقع اعتبارات و اجراي پروژه‌هاي عمراني برابر با برنامه زمانبندي شده در راستای پيشگيري از اتلاف هرگونه وقت و انرژي در اين امر شد.
انتهای پیام/
ـــــــــــــــــــ
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار