کد خبر: 451994
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۲
رئيس اتاق بازرگاني اردبيل خبر داد؛
رئيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن اردبيل گفت: اتاق مشترك ايران و جمهوري آذربايجان در آينده نزديك در باكو تشكيل و فعاليت خود را آغاز مي‌كند.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، به نقل از اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان اردبیل، حسين پيرموذن هدف از تشكيل و راه‌اندازي اين اتاق را در باكو توسعه روابط اقتصادي ميان اتاق مشترك ايران و جمهوري آذربايجان عنوان کرد.
وي كه براي مذاكره و رايزني در زمينه راه‌اندازي اتاق مشترك ايران و جمهوري آذربايجان اخيرا به باكو سفر كرده بود، بیان داشت: مذاكرات و تمهيدات لازم براي راه‌اندازي و استقرار اين اتاق مشترك در باكو با مقام‌ها و مسئولان ذيربط آن جمهوري انجام شد و اين اتاق در آينده نزديك با حضور محمد نهاونديان رئيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران به شكل رسمي گشايش و فعاليت خود را آغاز می‌کند.
پيرموذن كه رياست شوراي مشترك بازرگانان ايران و جمهوري آذربايجان را بر عهده دارد در زمينه راه‌اندازي دفتر مركز تجاري ايران در باكو ابراز داشت: اين دفتر براي توسعه همكاري‌ها و گسترش فعاليت‌هاي اقتصادي دو كشور دوست و همسايه راه‌اندازي مي‌شود.
وي خاطرنشان كرد: زمين اختصاص داده شده براي ساخت مركز تجاري ايران و جمهوري آذربايجان در مراحل واگذاري به اتاق ايران است تا ساخت آن آغاز شود.
رئيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن اردبيل يادآوري كرد: ساختمان اين مركز تجاري در يكي از نقاط خوب و پر رونق شهر با كو قرار خواهد داشت.
استان اردبيل از شمال داراي ۳۸۰ كيلومتر مرز مشترك با جمهوري آذربايجان است و قابليت‌هاي خوبي را براي برقراري و گسترش روابط دوجانبه اقتصادي با اين كشور دارد.
اتاق بازرگاني اردبيل از چندين ماه قبل فعاليت‌هاي خوبي را درباره شناساندن اين قابليت‌هاي استان اردبيل و برقراري و گسترش روابط تجاري با كشورهاي منطقه قفقاز و آسياي ميانه و اروپايي انجام داده است.
انتهای پیام/
ـــــــــــــــــ

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار