کد خبر: 451762
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۲
به گزارش العالم، روزنامه ساندی تایمز نوشت: این شرکت وابسته به شرکت بزرگ EADS که هواپيماهاي ايرباس توليد مي کند؛ ميليون ها پوند به افرادي از خاندان حاکم درعربستان براي امضاي قراردادي به ارزش دو ميليارد پوند (بيش از سه ميليارد دلار) پرداخت کرده است.
دفتر جرائم مالي بزرگ جزئياتي درباره واريز ميليون ها پوند به حسابي در سوئيس در چارچوب قراردادي بين عربستان و وزارت دفاع انگليس در اختيار دادستان کل انگليس قرار داده است.
براساس اين قرارداد؛ يکي از شرکت هاي وابسته به شرکت EADS کار نوسازي سيستم ارتباطات گارد ملي عربستان و ارتباطات کاخ هاي پادشاهي اين کشور را انجام مي دهد.
ساندی تایمز نوشت: دو کارمند اين شرکت توجه مديريت را به اين موضوع جلب کردند که پرداخت هايي که بين سالهاي ۲۰۰۷ و ۲۰۱۰ میلادی صورت گرفته است، برخلاف قانون است اما کارمند ديگري از اين دو کارمند خواست سکوت کنند تا شرکت امکان برنده شدن در یک مناقصه براي ارائه ۱۷۹ هواپيماي سوخت رسان به هواپيماهاي جنگي در آسمان را به نفع وزارت دفاع آمريکا "پنتاگون" از دست ندهد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار