
مدير عامل شركت آب و فاضلاب روستايي استان يزد از تداوم آبرساني به صورت سيار خبر داد و گفت: هماكنون به ۵۲۳ روستاي استان يزد به صورت سيار آبرساني صورت ميگيرد كه در اين ميان در روستاهاي شهرستان اردكان و بافق علاوه بر تانكر، آب بستهبندي نيز در بين روستائيان توزيع ميشود.
محمد رضا حاتمي اظهار داشت : به منظور كاهش هدررفت آب نيز در روستاهاي شهرستان بافق، بهاباد، اردكان و ميبد، سيستم تعديل فشار نصب شده است كه تاكنون بازدهي خوبي داشته است.
وي هزينههاي مربوط به پروژههاي آبرساني به روستاهاي استان را ۸۲۰ ميليارد ريال اعلام کرد، افزود: در همين راستا اقداماتي نظير لايروبي قنوات، حفر چاههاي جديد، كف شكني چاهها و استفاده از ساير منابع آبرساني همچون آب انتقالي با هدف سهولت در امر آبرساني به روستاهاي استان انجام گرفته است.
حاتمی خاطرنشان كرد: موضوع ادامهيافتن آبرساني به روستاها به خصوص روستاهاي تاريخي، عواملي همچون ميزان بارندگي و مهاجرت از روستاها تاثيرگذار خواهند بود به طوري كه به دنبال مهاجرت روستائيان به شهرها، ميزان آب مورد نياز و به تبع آن، مقدار آبرساني كاهش خواهد يافت.
مدير عامل آبفار استان يزد ساخت مجتمعهاي آبرساني، بازسازي شبكههاي توزيع و انتقال آب با هدف جلوگيري از هدر رفت آب و همچنين احداث مخازن آب براي استفاده در مواقع اوج مصرف را از ديگر اقدامات آبفار استان عنوان كرد و افزود: در همين راستا نيز برنامههاي گوناگوني در جهت فرهنگسازي و كاهش هدر رفت آن را نيز دنبال ميكنيم.