کد خبر: 445224
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۸
میلیون ها نفر از مردم مناطق مختلف عراق، امروز در تظاهراتی گسترده بر لزوم خروج اشغالگران آمریکایی و استقلال و حاکمیت کشورشان تاکید کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم ، میلیون ها نفر از مردم شهر"بغداد" پایتخت عراق با حضور در میدان "المستنصریه" و خیابانهای اطراف آن با سردادن شعارهایی، خروج اشغالگران آمریکایی را از کشورشان خواستار شدند.
تظاهرکنندگان با در دست داشتن پرچم عراق و پارچه نوشته و پلاکاردهایی، بر استقلال و حاکمیت عراق تاکید کردند.
نماینده "مقتدی صدر" رهبر جریان صدر نیز پیام مقتدی صدر درخصوص لزوم خروج اشغالگران را قرائت کرد.
تظاهرکنندگان عراقی، همچنین مخالفت خود را با هرگونه تمدید حضور نیروهای اشغالگر آمریکایی در کشورشان اعلام کردند.
نیروهای اشغالگر آمریکایی باید براساس توافقنامه امنیتی امضا شده بین بغداد و واشنگتن درپایان سال جاری میلادی خاک عراق را ترک کنند.
"رابرت گیتس" وزیر دفاع آمریکا دو روز پیش برای اعمال فشار بر مقامات عراقی، بمنظور تمدید حضور نظامیان کشورش در این کشور، سفری به عراق داشت.
سید "عبدالعزیز حکیم" رییس مجلس اعلای اسلامی عراق دو روز پیش گفت که سیاست های آمریکا بعد از سرنگونی رژیم صدام در سال 2003 میلادی عراق را وارد "تونل تاریکی " کرد.
وی گفت: نیروهای آمریکایی با عدم انتقال مستقیم قدرت به عراقی‌ها بعد از سال 2003 میلادی اشتباه بزرگی را مرتکب شدند.
رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق در ادامه انتقاد از دخالت‌های غرب در امور داخلی این کشور گفت که از زمان سقوط صدام تاکنون بیگانگان هزینه هنگفتی به مردم عراق تحمیل کرده‌اند.
شهرهای دیگر عراق از جمله کربلا، نجف و بصره نیز طی دیروز و امروز شاهد تظاهرات میلیونی ضد اشغالگری بوده است و مردم هم صدا با هم خواهان خروج اشغالگران از کشورشان شده اند.









نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار