
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس،گفت: با توجه به نقش اساسی دو کشور ایران و مصر در منطقه و در جهان اسلام، افزایش مناسبات این دو کشور، نوید بخش آینده درخشان برای جهان اسلام است.
پرویز سروری نماینده تهران، ری، شمیرانات و اسلام شهر در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با اشاره به تحولات منطقه و همگرایی گسترده میان ملتهای جهان اسلام گفت: مهمترین دستاورد خیزش اسلامی مردم منطقه تقویت جبهه مقاومت و پایداری در مقابل نظام صهیونیستی است.
وی با بیان اینکه ورود مصر به عنوان کشور تعیین کننده باعث ایجاد تغییر ژرفی در پازل تحولات منطقه شده است اظهار داشت: تعامل و افزایش مناسبات میان دو کشور ایران و مصر به عنوان بازیگران فعال منطقه ای نوید بخش روزهای مهم و تاثیر گذاری برای جهان اسلام است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به اینکه دو نقطه حساس و مهم کانال سوئز و تنگه هرمز در دو کشور مصر و ایران قرار گرفته اند، افزود: با افزایش مناسبات و تعاملات ایران و مصر، این دو کشور می توانند از ظرفیت ها و امکانات یکدیگر بهره مند گردند.
وی تصریح کرد: مصر می تواند با استفاده مناسب از ظرفیت های جمهوری اسلامی ایران و مناطق سوق الجیش از جمله تنگه هرمز به موفقیت های بسیاری دست یابد و از طرفی ایران در سایه از سرگیری روابط دسترسی به کانال سوئز می تواند گام های موثری را در جهت توانمندی کشور بر دارد.