کد خبر: 440944
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۹:۳۶
فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی گفت: امسال شاهد کاهش بیش از30 درصدی ورود مواد مخدر به کشور هستیم .
سرتیپ حسین ذوالفقاری در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: طبق نظر کارشناسان بخشی از این کاهش حاصل کنترل بیشتر مرزهاست .
وی گفت: تغییر مسیر قاچاق مواد مخدر نیز از موضوعات مهمی است که باید به آن توجه کرد .
ذوالفقاری ادامه داد: ما امروز به صورت واضح می بینیم که مسیر قاچاق مواد مخدر به حوزه دریایی عمان ، تا حدودی حوزه دریای خلیج فارس و بخشی هم به سمت آسیای میانه تغییر کرده و قاچاق مواد مخدر در این حوزه ها رو به گسترش است.
وی افزود: این اقدام نشان می دهد میزان ریسک قاچاق مواد مخدر در حوزه مرزهای شرقی کشورمان رو به افزایش است و اگر بتوانیم انسداد مرزها را به سرعت پیش ببریم این ریسک بیشتر خود را نشان خواهد داد .
فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی گفت: میزان کشفیات مواد مخدر در داخل کشور نسبت به پارسال حدود30 درصد کاهش یافته است .
وی افزود: این در حالی است که ما در داخل کشور سرمایه گذاری بسیاری برای کشف مواد مخدر داشتیم یعنی فعالیت های انتظامی برای کشف مواد مخدر نسبت به پارسال نه تنها کاهش نداشته بلکه افزایش هم یافته و این از معیارهایی است که باید به آن توجه کرد .
ذوالفقاری ادامه داد: معیار دوم تغییر مسیر قاچاق مواد مخدر است یعنی کشفیات حوزه دریایی خلیج فارس و آسیای میانه نشانه تغییر مسیر قاچاق مواد مخدر است .
وی گفت: البته گفته می شود بخشی از کاهش ورود موارد مخدر به کاهش کشت مواد مخدر در افغانستان مربوط است .
فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی افزود: استدلال ما این است که کشف مواد مخدر در مرزهای کشور کاهش نداشته بلکه افزایش یافته است و وقتی کشفیات در مرزها افزایش و در عقبه کاهش می یابد یعنی مواد کمتر وارد کشور شده است .
وی افزود: اگر روند کنترل مرزها را پی گیری کنیم انواع ناامنی ها را نیز کنترل کرده ایم .
ذوالفقاری در ادامه با بیان اینکه یکی از حوزهای جدی کنترل مزرها حوزه دریاست گفت: با توجه به کنترل مرزهای شرق کشور چند محموله مواد مخدر در حوزه خلیج فارس کشف شده است .
وی افزود: با توجه به آثار و علائم چند ماه گذشته ، ورود مواد مخدر از سمت هرمزگان ، خوزستان و بوشهر تا حدودی نسبت به پارسال تغییر یافته و این نشانه ای است که باید به حوزه منطقه دریایی خلیج فارس بیشتر بپردازیم .
ذوالفقاری گفت: البته کار را شروع کرده ایم و هم اکنون نیروی های ویژه تکاور دریایی در حال آموزش هستند و نیز شناورهای پیشرفته تری به ناوگان دریایی اضافه می کنیم .
وی افزود: همچنین شناورهایی را که در اختیار داریم بهینه سازی و با توان بیشتری در منطقه دریایی اقدام می کنیم .
ذوالفقاری اضافه کرد: اقدامات الکترونیکی و اطلاعاتی نیز افزایش خواهد یافت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار