کد خبر: 439610
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۹:۰۳
معاون مطبوعاتی ارشاد خبر داد:
اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات ایران عصر یک‌شنبه با محمدجعفر محمدزاده، معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار کردند.
محمد‌زاده ضمن اعلام این خبر که در جشنواره مطبوعات آینده، کشورهای مسلمان حضور گسترده‌ای خواهند داشت، با اشاره به ضرورت وحدت در رسانه‌های جهان اسلام گفت: از مدت‌ها پیش ضرورت ایجاد سازمان یا اتحادیه‌ای اسلامی برای مطبوعات جهان اسلام احساس می‌شد تا براساس قرابت‌های معنوی و اعتقادی و با ایجاد منابع خبری و تصویری مشترک بتوانند انحصار خبری رسانه‌های نظام سلطه را در گوشه و کنار جهان بشکنند و برای صیانت از کیان اسلام همکاری و هم‌افزایی داشته باشند.
معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اعلام اقدامات انجام شده برای تشکیل اتحادیه مطبوعات جهان اسلام تصرح کرد: در نمایشگاه مطبوعات سال آینده، مطبوعات کشورهای اسلامی حضوری جامع و گسترده خواهند داشت و در متن این حضور بنای نخستین اتحادیه مطبوعات جهان اسلام در تهران گذاشته خواهد شد.
وی همچنین به ضرورت تجدید ساختار نمایشگاه مطبوعات اشاره کرد و افزود: نمایشگاه مطبوعات باید از حالت گردشگاه خارج و به محلی برای نمایاندن ظرفیت‌های واقعی مطبوعات و خبرگزاری‌های کشور تبدیل شود که برای این منظور برنامه‌هایی تدوین شده و در دست اجراست.
محمدزاده برگزاری جایزه جهانی صلح و عدالت را در جشنواره آتی مطبوعات از دیگر برنامه‌های معاونت برشمرد و عنوان کرد: این جایزه که به محصولات برتر رسانه‌های خارجی اختصاص دارد، آثاری را برخواهد گزید که آرمان‌های صلح و عدالت را که ایران اسلامی منادی و ملت‌های آزاده جهان خواستار آنند، بازتاب دهد و چهره‌ای واقعی و شفاف از ملت بزرگ ایران و دستاوردهایشان ترسیم کند.
وی همچنین با انتقاد از سایه سنگین سیاست بر بخشی از مطبوعات کشور، مطبوعات را متعلق به حوزه فرهنگ خواند و تصریح کرد: خانه‌های مطبوعات می‌توانند با تمرکز بر دغدغه‌های صنفی و تقویت زیرساخت‌های مطبوعات در استان‌ها هویت و استقلال مطبوعات را تضمین کنند.
معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین عدالت را یگانه‌شاخص حمایت از مطبوعات کشور خواند و با اشاره به ضرورت برخورداری همه مطبوعات از کف عادلانه یارانه گفت: یارانه مطبوعات از این پس براساس شاخص‌های کمی و کیفی معین پرداخت خواهد شد که قابل محاسبه و اعلام به مطبوعات است. وی با تأکید بر نقش راهبردی مطبوعات محلی در ارتقای تراز مطبوعات کشور گفت: در مدت کمتر از دو ماه در تصدی این مسئولیت به 9 استان سفر کرده‌ام و طی نشست‌های هم‌اندیشی با مدیران مسئول نشریات محلی در جریان شرایط و دغدغه‌‌های این مطبوعات قرار گرفته‌ام که این سفرها تا پایان سال و نیز در سال آتی ادامه خواهد داشت.
در پایان این نشست اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات ایران گزارشی از فعالیت‌های گذشته و برنامه‌های آینده خود ارائه کردند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار