کد خبر: 438444
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۴
معاون امور بین‌الملل حزب موتلفه اسلامی با اعلام اینکه عوامل یکی از سفارتخانه‌های اروپایی در جمع اغتشاشگران دخالت مستقیم، گفت: دلایل روشن و مدارک مستندی وجود دارد که نشان می‌دهد عواملی که دست به این اقدامات زدند، بازیچه غرب هستند.
حمیدرضا ترقی در گفت‌وگو با فارس، به کشته و زخمی‌شدن عده‌ای از هموطنانمان در حوادث 25 بهمن که توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی طراحی و به وسیله سران فتنه اجرا شده بود، اشاره و اظهار داشت: مسئولیت تجمع و این حوادث و حوادث بعد از انتخابات به‌عهده سران فتنه است.
وی بر همین اساس به محاکمه سران فتنه به دلیل قتل، ناامنی و هرج و مرجی که در کشور به وجود آوردند، اشاره و تصریح‌ کرد: خواسته عمومی مردم در راهپیمایی 22 بهمن و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی از دستگاه قضا دستگیری سران فتنه است.
به گفته معاون امور بین‌الملل حزب مؤتلفه هیچ توجیهی برای تعلل و تأخیر در برخورد قاطع با سران فتنه وجود ندارد.
وی با بیان اینکه عوامل یکی از سفارتخانه‌های اروپایی در جمع اغتشاشگران حضور داشته و حمایت کامل وزیر امور خارجه آمریکا و سلطنت‌طلبان از این اقدامات به‌صورت گسترده‌ای صورت گرفت، افزود: رژیم صهیونیستی شعارهای این تجمع را از طریق ماهواره و رسانه‌های خود پخش و منعکس کرد.
ترقی با تأکید بر اینکه دلایل روشن و مدارک مستندی وجود دارد که نشان می‌دهد عواملی که دست به این اقدامات زدند بازیچه آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی هستند، گفت: سران فتنه دستورالعمل‌های غرب را در داخل کشور اجرا می‌کنند.
وی با بیان اینکه در داخل کشور عواملی به دستور بیگانگان دست به این اغتشاشات می‌زنند، خاطر‌نشان‌کرد: دلایل روشنی بر محکومیت اقدام سران فتنه وجود دارد و جرمشان در واقع خیانت به نظام و عامل بیگانه شدن است که بالاترین جرم در قضای اسلامی به حساب می‌آید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار