
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان این که حقوق کارگران و کارمندان هر ساله با اعلام نرخ تورم از سوی بانک مرکزی افزایش می یابد گفت: حقوق کارگران و کارمندان در سال 90 متناسب با تورم افزایش خواهد یافت.
سیدجوادزمانی نماینده مردم کنگاور، و هرسین در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب که همه افراد برای انجام کارها باید قانون را مدرک خود قرار دهند گفت: دولت هم باید طبق قانون حقوق کارگران، کارمندان و بازنشستگان را متناسب با میزان تورم افزایش دهد.
زمانی خاطر نشان کرد: در مورد دلیل عدم افزایش حقوق سال آینده کارگران و کارمندان از وزیر رفاه و تامین اجتماعی سوال خواهیم کرد.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی در ادامه به تشریح برنامه های هفته جاری کمیسیون پرداخت و تصریح کرد: اعضاء کمیسیون اجتماعی روز یک شنبه طرح اصلاح ماده 17 قانون ساختارهای تامین اجتماعی، تمدید بازنشستگان پیش از موعد کارکنان دولت را بررسی خواهند کرد.
وی بررسی ماه 12 مزایای آزادگان و خانواده آنان، دعوت شاخه جوانان سازمان هلال احمر برای ارائه گزارش و طرح بیمه بیکاری و متقاضیان کار را از دیگر برنامه های روز یکشنبه کمیسیون اجتماعی بر شمرد.
زمانی اظهار داشت: وزیر رفاه و تامین اجتماعی برای پاسخگویی به سوالات نماینده مجلس شورای اسلامی روز سه شنبه در کمیسیون اجتماعی حضور خواهد یافت